Bula de grasime dupa ureche
Buna ziua, dupa un furuncul groaznic, (eu am de obicei la noada) mi a aparut si la ureche, l am stors cand s a copt, dar, bineinteles ca nu l am putut drena cum trebuie si am ramas cu o galma, mica la inceput, acum s a marit destul de mult si ma ingrijoreaza, sistemul imunitar este la pamant ce i drept.
Ma intereseaza un chirurg caci as vrea sa scap de el, si mentionez ca nu detin card de sanatate sau asigurare etc.. un posibil cost si numele clinicii/spitatului
Multumesc, o zi buna!
Ma intereseaza un chirurg caci as vrea sa scap de el, si mentionez ca nu detin card de sanatate sau asigurare etc.. un posibil cost si numele clinicii/spitatului
Multumesc, o zi buna!
1 comentarii
1NU se stoarce.. nimic pe fata..se risca o meningita.
2 furuncule frecvent fac doar persoanele cu probleme gastro-intestinale, diabet..s.a.. care duc la intoxicarea organismului
asa ca e cazul de investiagtiila gastro- si schimbarea regimului alimentar
3 ca sa primesti un raspuns corect la intrebare.. trebuie sa formulezi concret întrebarea
medicul de l a Iasi, cluj, timisoara????
Cauta un medic ORL. chirurgie maxilo-faciala..din localitate apropiata de domiciliu
2 furuncule frecvent fac doar persoanele cu probleme gastro-intestinale, diabet..s.a.. care duc la intoxicarea organismului
asa ca e cazul de investiagtiila gastro- si schimbarea regimului alimentar
3 ca sa primesti un raspuns corect la intrebare.. trebuie sa formulezi concret întrebarea
medicul de l a Iasi, cluj, timisoara????
Cauta un medic ORL. chirurgie maxilo-faciala..din localitate apropiata de domiciliu
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.