buna ajutati-ma va rog

22-07-2012
nicoletaudn22
Nu este medic/terapeut
nicoletaudn22
ma numesc nicoleta si asi dori un sfat mi-a cazut pe degetul mare de la un picior un sertar cam de cateva zile este unflat deabea merg sa invinetit pe marginea unghiei cat si dedesupt am dureri mari si nu stiu ce sa fac am pus ghiata il amorteste cat o am pe deget si iau si un antibiotic ibuprofen600 2 pe zi ce sfat imi puteti da pt ca eu nu sunt in tara ma aflu in suedia va rog dak puteti sa ma ajutati cu ceva ster sa nu imi cada unghia va multumesc astept raspuns dak se poate
2 comentarii
0
22-07-2012, ora 23:34
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
ibuprofen este un antiinflamator nonsteroidic, deci nu antibiotic. pentru aceasta problema este ideala: este buna contra durerii si contra inflamatiei si edemului. sa nu uitati sa luati si ceva pentru protectia stomacului (pantoprazol, omeprazol etc.)
trebuie sa va prezentati la traumatologie pentru un examen fizic si o radiografie.
0
23-07-2012, ora 14:39
nicoletaudn22
Nu este medic/terapeut
nicoletaudn22
pentru radiografie nu cred k este rupt degetul dar cred k unghia o sa imi cada momentan im curge k un fel de puroi sau cel putin asa cred...ce alceva asi mai putea face k sa nu merg la doctor pt ca nu ma aflu in romania
Adaugă un comentariu / răspuns