buna dimineata!
am nevoie de ajutor!din cand in cand(din pacate nu am reusit sa fac legatura cu nimic anume din alimentatie sau altceva)inainte de culcare, incep sa ma manance palmele si degetele ambelor maini.pentru ca mancarimea este cumplita, in urma scarpinatului, mainile si degetele se umfla atat de tare ca nu pot strange pumnul.se inrosesc si albesc cumva in acelasi timp.nici dimineata nu isi revin la normal.mi-am luat glicemia si aveam 104.(la 6.30 dimineata, pe nemancate)daca ma puteti lamuri, ajuta, va multumesc din inima !toate cele bune si SANATATE !
1 comentarii
Buna ziua,
Probabil faceti o reactie alergica, care de obicei trece la un antihistaminic( xyzal sau aerius).
Ar fi mai bine sa vedeti in dermatolog sau alergolog ptr investigatii suplimentare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic primar dermatolog
Probabil faceti o reactie alergica, care de obicei trece la un antihistaminic( xyzal sau aerius).
Ar fi mai bine sa vedeti in dermatolog sau alergolog ptr investigatii suplimentare.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie,
medic primar dermatolog
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ce e? -umflaturi gen pete pe piele- avanseaza f repede
- 1Iritatie cu cojite
- 1Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?