După ghips ..cand merge laba piciorul se înroșește

03-10-2021
Anca Dorobantu
Nu este medic/terapeut
Anca Dorobantu
În urma unei fracturi de tibie si peroneu băiețelul meu a stat în ghips prima data 2 săptămâni ..după care 2 săptămâni repaus..după acele 2 săptămâni a început sa calce dar avea dureri..După care am fost la alt medic..și am avut noroc mare ca nu l au operat..i au mai pus piciorul iar în ghips pentru încă 3 săptămâni..Totul bn după acele 3 săptămâni..iar cu 2 săptămâni repaus..de câteva zile a început sa meargă calca pe picior ..dar doar ajutat cu carje..zice ca nu îl doare..doar ca nu are stabilitate pe picior..cat timp merge laba piciorul se înroșește..Ce ar trebui sa facem ? O recuperare? Poate ca din cauza ca nu a mai mers de trei luni încă ii este frică..menționez ca din luna iulie de când sa întâmplat de-abia acum o săptămână început sa meargă pe el.Multumesc
3 comentarii
0
03-10-2021, ora 23:14
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara,
Raspunsul depinde, evident, de tipul fracturii (exista mii de tipuri diferite de fracturi ale gambei).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
0
04-10-2021, ora 07:30
Anca Dorobantu
Nu este medic/terapeut
Anca Dorobantu
A avut 1/3 distala tibie si peroneu stang. Va mulțumesc
0
04-10-2021, ora 10:06
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Exista nenumarate tipuri de fracturi in 1/3 distala a gambei.
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica si de studierea radiografiilor.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: