buna seara

30-01-2010
dorrinna_50
Nu este medic/terapeut
dorrinna_50
Numele meu este dorina, am 50 de ani si am astm alergic la par, mucegai si polen si folosesc tratament xyzal si simbicort.Vreau sa va intreb, tratamentul se ia permanent sau numai la crize?

O alta problema care ma deranjeaza foarte tare de cateva saptamani: am dureri pe pulpa picorului, cu arsuri interioar, si amorteli, furnicaturi, intepaturi, si senzatie de rece, mai ales noaptea.Ce as putea sa am?

Va multumesc!!
2 comentarii
0
30-01-2010, ora 10:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Ati putea sa suferiti de efectele secundare de la medicamentele toxice pe care le luati. Cititi hartia insotitoare si in internet si veti regasi cu mare probabilitate aceste simptome la lista cu efecte adverse.
Ar trebui sa incercati sa scapati de aceste medicamente care nu fac decat un singur lucru: sa va opreasca atacurile si simptomele. Mai mult nu fac. Insa de vindecat aceste medicamente nu vindeca ba chiar va toxifiaza sangele si va dereglleaza functii importante in corp. Mi-e si frica sa ma uit ce substante active sunt in medicamentele pe care le luati caci le cunosc prea bine.
Mergeti la un medic homeopat cu experienta mai degraba, incercati remedii naturiste, acupunctura, etc caci toate aceste boli sunt vindecabile sau cel putin pot si tinute in frau cu remedii naturiste sau mai alec homeopate in timp ce cu medicamentele aveti o alinare temporara dar insotita de o destabilizare continua a INTREGULUI organism la care dvoastra sunteti cea care pierde cel mai mult.
0
30-01-2010, ora 17:05
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
preferat ar fi să înlăturaţi toţi alergenii din casă ca să nu mai faceţi criză...
dvs aveţi prescris un tratament de fond, ceea ce înseamnă între crize- pentru a vă menţine un fond scăzut al substanţelor care vă provoacă criza- deci se ia permanent!! dacă vă hotărâţi să întrerupeţi trebuie treptat pentru că altfel e periculos.
dacă vi se pare prea puternic pt dvs puteţi consulta medicul pneumolog pentru a stabili o schemă mai uşoară= mai ales în condiţiile în care evitaţi toţi alergenii şi preveniţi prin asta crizele
vă doare şi spatele?
Adaugă un comentariu / răspuns