Buna seara

08-01-2013
Balba
Nu este medic/terapeut
Balba
Domnule prof doctor Marius Uscatu am avut in luna septembrie un accident, si nu am mers la medic. A am crezut ca e o mica entorsa cum am tot avut si nu am mers la medic.Sa dezumflat glezna dar ma dure merg la munca a ingrozitor intre glezna si os pe partea interioara a piciorului dr. Mam dus cam tz la medic am facut filmul in 3 octombrie 2012 si diagnosticul a fost:traumatism picior dr pe pseudartroza, Tuberculi scafoid tersian. Pe limbajul meu o fisura cred.Au trecut ceva luni de atunci ma simt ok merg la servici fac sala si am inceput sa alerg incet pe banda dar cu o oarecare frica, Dureri mai sunt ink. Folosesc sindolor cate 2 3 aplicari pe zi in acea zona. As vrea sa stiu de la dumneavoastrra cat ar trebui sa mai stau asa..vreau sa reincep fotbalul la nivel amatorial dar am o frica. Am inteles atunci la control ca ar fi bine sa stau linistiti fara fotbal. 6 luni de zile, au trecut 3 practicAr trebui sa fac un alt film pt a vedea daca sa ameliorat ceva? De mentinut ca port fasa elastica zilnic, doar seara o dau jos. E rau ca fac sala ca e greutate mai mare pe epicior? Multumesc anticipat Cu respect
1 comentarii
0
10-01-2013, ora 01:14
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Atitudinea terapeutica depinde de examenul clinic local si de studierea imaginilor computer-tomograf, care elaboreaza diagnosticul (pseudartroza reprezinta o fractura ne-consolidata, iar tuberculul navicularului reprezinta o formatiune anatomica normala).
Daca vi s-a prescris evitarea totala a eforturilor sportive pentru 6 luni, ar trebui sa respectati acest sfat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns