Furnicaturi si senzatii ciudate pe frunte, ceafa, gat, spate si piept
buna seara am niste simptome foarte urate la frunte, ceafa, partea din fata a gatului, spate si piept, uneori ma furnica si simt mi se slabesc muschii sau pielea ( mai pe romaneste parca n-as mai simti pielea sau muschii fruntii, gatului, spatelui, si pieptului, e foarte deranjant, cand ma ia chestiile aste dabea pot sta in picioare, ce oare ar putea fi ? va rog frumos ajutati-ma
3 comentarii
Cand au aparut prima data, cat de des reapar si cat dureaza un episod cu aceste senzatii?
Sunt numai in jumatatea superioara a corpului sau si la membrele inferioare?
Din descriere par a fi un fel de parestezii. Sunt insotite si de durere gen usturime, senzatie de caldura, intepaturi?
Ati spus ca abia puteti sta in picioare. De ce? Aveti ameteli sau o senzatie de oboseala sau de rau?
Ati facut analize in ultimul timp? Daca da, cum sunt?
Ce diagnostice aveti (cu ce afectiuni ati fost diagnosticat in trecut)?
Sunt numai in jumatatea superioara a corpului sau si la membrele inferioare?
Din descriere par a fi un fel de parestezii. Sunt insotite si de durere gen usturime, senzatie de caldura, intepaturi?
Ati spus ca abia puteti sta in picioare. De ce? Aveti ameteli sau o senzatie de oboseala sau de rau?
Ati facut analize in ultimul timp? Daca da, cum sunt?
Ce diagnostice aveti (cu ce afectiuni ati fost diagnosticat in trecut)?
apar odata la 2 zile cam asa, dureaza vreo ora, depinde unele tin si jumatate de zi doar la ce am descris mai sus, nu am usturuime sau snezatie de caldura, am facut analize de sange si au iesit bine.
Am vazut ca ati mai repostat intrebarea dar va scriu aici in speranta ca-si dau si altii cu parerea pe topicele noi.
Acuzati niste parestezii la nivelul trunchiului, nu-mi dau seama daca exista si interesare motorie, desi pare sa fie si un grad de slabiciune musculara.
Simptomele sunt ciudate pt ca sunt cronice, dar discontinue.
Parerea mea e ca sunt simptome neurologice si, in cazul in care nu ati fost la un medic neurolog in ultimii doi ani, ar fi momentul sa mergeti.
Acuzati niste parestezii la nivelul trunchiului, nu-mi dau seama daca exista si interesare motorie, desi pare sa fie si un grad de slabiciune musculara.
Simptomele sunt ciudate pt ca sunt cronice, dar discontinue.
Parerea mea e ca sunt simptome neurologice si, in cazul in care nu ati fost la un medic neurolog in ultimii doi ani, ar fi momentul sa mergeti.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2durere lombară și radiculopatie postoperatorie
- 0Pleoapa care se zbate
- 1Ajutati-ma ce este si cum sa scap
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla