Bună ziua

11-04-2018
Victor1590
Nu este medic/terapeut
Victor1590
Buna ziua, incep cu începutul, am început cu o faringita diagnosticata de medicul de familie, am luat ciprinol 5 zile dar fără efect, aveam jena la inghitire nod in gat, am fost iar la medic mi s a prescris klabax 500 mg 6 zile, am luat si antibioticul acesta, m am speriat am fost la orl, mi s a băgat o camera cu fir pe nas si mi s a dat același diagnostic faringita am facut si endoscopie unde am hp pozitiv si esofagita grad a, am facut 2 hematograme in decurs de 4 zile ambele bune ca rezultat, de 5 zile de cand iau iar antibioticul amoxacilina si eritromicina mi a dispărut durerea in gat dar simt o presiune la urechea stângă cap si nas, am 2 saptamani de cand ma trezesc la orice zgomot caut intr una pe net simptome, si ma gandesc ca am o tumora sau o boala gravă, ma palpez la gât pe partea stângă am ganglionul inflamat si fac legături ca presiunea pe cap si ureche au o legătură cu ganglionul, ma palpez la jumatate de ora in fiecare zi sunt speriat va rog ajutati ma cu un sfat cand intru in stările astea greu mai ies toata ziua
3 comentarii
0
11-04-2018, ora 18:55
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
e plin forumul de mesaje unde explic si dau sfaturi suteșlor ca si tine care au probleme cu gatul din cauza acidului gatric
defapt mare problema este regimul alimentar total gresit
nu e nimic grav, citeste..si schimba stilul alimentar
0
30-04-2018, ora 15:20
Victor1590
Nu este medic/terapeut
Victor1590
Domnule Doctor doresc sa va atașez o fotografie cu gâtul meu sa imi spune ti ce sa fac in partea stângă simt dureri si o modificare a amigdalei, doresc o parere de a dvs simt dureri la inghitire am luat tratament dar fără efect
0
01-05-2018, ora 12:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
la gastrologie ai fost ??
ai renuntat la acidulate, citrice, otet, lamai.s.a. acrituri??
Adaugă un comentariu / răspuns