Buna ziua tuturor, helicobacter pilory
Buna ziua tuturor, începând cu o zi de luni aflandu-ma la servici, imediat după mi-am baut cafeaua, la o ora dupa, ma luat cu o stare de leșin, tremuraturi groasnice, palpitatii foarte mari, aveam tensiunea undeva 17/9, si atac de panica, am fost la urgenta in uk, după ce am asteptat 4 ore sa ma consulte, mi-a spus că am avut doar un atac de panica si sa ma duc acasa sa ma odihnesc, imediat ce am ajuns acasa iar a început să mă ia aceleasi simptome, am fost la alt spital si mi a spus aceeași chestie, am văzut că nu se poate face nimic aici, am plecat in romania de urgență si am facut analizele acolo, analizele mi-au iesit ok, doar helicobacter piloryl a iesit pozitiv, am facut si geografie, si a iesit ok.am luat antibiotic timp de o luna, pe urma am luat ceva pastile de la plafar si ma simt din ce in ce mai rau, am slăbit aproximativ 5kg de la 70 la 65 intr o luna si 2 săptămâni, și am stari de amețeală, greata si imi vine sa vomit si tremuraturi, precizez ca tin regim alimentar si tot la fel aceleasi senzatii de Vomă, tremurător si slăbit.cateodata prezint dureri si partea stângă in spate
Mie imi este frica sa nu am ceva la pancreas, se poate?
Mie imi este frica sa nu am ceva la pancreas, se poate?
4 comentarii
Ca sa nu mai asteptati si sa nu mai umblati peste tot, daca ati face un CT toraco-abdomino-pelvin ar arata daca aveti ceva organic si s-ar sti ce este de facut. Acest lucru ar fi foarte important si pentru linistea dumneavoastra.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Pentru partea de organe interne cred ca e mai bun CT. Dar puteti sa va mai consultati si cu alti medici inainte de a-l face.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul