cadere grava a parului.

02-03-2014
Ella2013
Nu este medic/terapeut
Ella2013
Buna, de 2 ani imi cade parul foarte mult. eu aveam parul des, acum mi-a mai ramas mai putin de jumate. am presupus ca e din cauza produselor de par, eu avand parul cret foloseam multa spuma. am eliminat orice produs de par de 2 luni si mi-am facut masti cu ulei de maslie, ulei de ricin, vitamina A si galbenus de ou de 2 ori pe sapt timp de 3 sapt, am folosit chelstop, sampoane impotriva caderii parului, am luat perfectil timp de 2 luni, dar nici un rezultat. Imi cade parul pe tot parcursul zilei, oricand as da cu mana prin el, raman in palma minim 3 fire de par. Ma periez doar inainte sau dupa baie, de 2 ori pe saptamana, si azi am hotarat sa imi numar firele de par care cad. Va spun sincer ca am numarat in mare 230 de fire de par pe perie si in ghiuveta, mai punem si ce a mai cazut pe langa. Mai adun si ce o sa imi mai cada la spalat si la uscat, o sa faca sigur peste 400 fire de par. Nu stiu cauza, nu stiu ce sa mai fac, Simt ca o sa chelesc, sau o sa fiu o ciudata cu 10 fire de par in cap. Am nevoie de niste sfaturi sau recomandari. Mentionez ca am 19 ani.
3 comentarii
0
02-03-2014, ora 20:03
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
pai si tu in doi ani nu i-ai spus de problema asta doctorului? cel mai probabil este vorba despre o dereglare hormonala si oricate masti naturale ai folosi tu nu se va rezolva. trebuie sa-ti faci niste analize si sa iei un tratament ce rezolva problema in primul rand intern.
0
03-03-2014, ora 15:54
Daniela dinca
Nu este medic/terapeut
Daniela dinca
Buna.trebuia sa mergi la medic el stie cel mai bine.daca esti stresata cu siguranta iti cade parul si din cauza asta...poate fi si o dereglare hormonala.da mastile sunt foarte bune dar cel mai bine ar fi sa mergi la un medic
0
03-03-2014, ora 19:15
Ella2013
Nu este medic/terapeut
Ella2013
Multumesc pentru sfaturi, se pare ca medicul ramane singura solutie. Sper sa nu ma aranjeze cu niste vitamine.Multi nu iau problema in serios, si o considera un moft, de asta evit medicul...nu vreau sa imi fie aruncate in fata raspunsuri precum lipsa de calciu, sau vitamine. Sunt constienta ca e normal sa iti cada parul, dar cred ca la mine a depasit limita limitei de mult timp, e foarte vizibil ca parul meu s-a rarit ingrozitor de mult. Stresata am fost la maxim acum un an, timp de un an, a trebuit sa merg la psiholog. Cam de atunci a inceput sa imi cada parul, deci banuiesc ca asta ar fi cauza, problema e ca stresul a disparut, dar parul continua sa cada.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • De ce chelesc bărbații?
  •