Cădere masiva a parului, aproape ca ma apropii de un stadiu de depresie
Buna seara!
In ultimele doua luni am avut parte de un stres continuu. Luna trecută am vrut sa încep o cura cu anticonceptionale care mi-a făcut mai mult rau decât bine, nu le mai puteam suporta, deși in trecut le toleram destul de bine( Belara). Doctorul ginecolog mi-a recomandat sa termin blisterul și apoi sa renunț la ele. Așa am și procedat suportând toate reacțiile adverse. Problema este ca de 3 săptămâni ma confrunt cu o cădere masiva a parului, aproape ca ma apropii de un stadiu de depresie eu având un par foarte, foarte bogat, in momentul de fata fiind rărit aproape la jumătate. De o săptămâna am început o cura cu niste suplimente (Forcapil) iar rezultatele se vor vedea mult mai târziu. Ma interesează o părere avizata in acest caz. Credeți ca stresul a contribuit la așa reacție? Cum as putea sa ma orientez ținând cont de toată nebunia care este acum in clinici, la cine sa apelez sau ce recomandări aveți?
In ultimele doua luni am avut parte de un stres continuu. Luna trecută am vrut sa încep o cura cu anticonceptionale care mi-a făcut mai mult rau decât bine, nu le mai puteam suporta, deși in trecut le toleram destul de bine( Belara). Doctorul ginecolog mi-a recomandat sa termin blisterul și apoi sa renunț la ele. Așa am și procedat suportând toate reacțiile adverse. Problema este ca de 3 săptămâni ma confrunt cu o cădere masiva a parului, aproape ca ma apropii de un stadiu de depresie eu având un par foarte, foarte bogat, in momentul de fata fiind rărit aproape la jumătate. De o săptămâna am început o cura cu niste suplimente (Forcapil) iar rezultatele se vor vedea mult mai târziu. Ma interesează o părere avizata in acest caz. Credeți ca stresul a contribuit la așa reacție? Cum as putea sa ma orientez ținând cont de toată nebunia care este acum in clinici, la cine sa apelez sau ce recomandări aveți?
2 comentarii
Buna ziua
Stresul e un factor declansator al caderii parului. Ar fi bine sa mergeti la un medic dermatolog ptr consult si analize de sange.
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Stresul e un factor declansator al caderii parului. Ar fi bine sa mergeti la un medic dermatolog ptr consult si analize de sange.
O zi buna
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Ce analize de sânge credeți ca ar trebui sa fac? Nominal
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Caderea parului
- 3Caderea parului fara regenerare
- 2imi cade foarte tare parul
- 3imi cade parul si am matreata
- 5Cade parul foarte rau
- 4pirderea parului dupa nastere
- 2Imi cade parul rau!
- 0caderea parului
- 3imi cade destul de mult par.Incep sa chelesc
- 1matreata si caderea parului
- 0Caderea parului..mostenire sau stres?
- 0caderea parului
- 3O sa imi cada parul?
- 0Intrerupere anticonceptionale, caderea parului
- 1Cadere par
- 4Caderea parului /iritatii si matreata
- 2Chelie la o vârstă frageda
- 0Soluție topica pentru căderea părului(GFM).
- 1Doctorul a refuzat sa imi prescrie finasterida
- 2Caderea parului
Mai multe informații despre: Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: