Căderea excesivă a parului dupa Covid

21-02-2022
ioanaela
Nu este medic/terapeut
ioanaela
Bună seara! Vin cu o problema foarte mare legată de căderea părului, pe 2 decembrie am avut covid, mi'a fost foarte rău, mă durea foarte, foarte tare capul și îmi curgea zilnic sânge numai din nara stânga și mie nu mi-a mai curs sânge din nas de când aveam vreo 8 ani și acum am 23 :)) am trecut și de această boală dar de pe la jumătatea lui ianuarie a început să îmi cada parul groaznic, groaznic de mult și mă doare și scalpul foarte tare, în capul firului de par este ceva ca un bulb alb, știe cineva ce înseamă? cine se mai confrunta cu asa ceva? am parul lung (65cm)și acuma trebuie sa ma tund :((( voi a-ți făcut tratamente sau leacuri? aștept cu nerăbdare păreri. Mulțumesc :((
3 comentarii
0
27-10-2022, ora 13:39
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Am auzit o mulțime de plângeri de la prietenii mei despre asta. Se pare că a dispărut cu timpul. ---------*

(*modificat de admin)
0
15-02-2023, ora 21:48
ioanaela
Nu este medic/terapeut
ioanaela
Din fericire daaa, a dispărut căderea parului după ce m-am tuns :(((
0
11-08-2023, ora 12:04
Peggy S.
Nu este medic/terapeut
Peggy S.
Bună seara! Îmi pare rău să aud despre problemele tale legate de căderea părului. Este posibil ca simptomele pe care le-ai experimentat după ce ai avut COVID să fie legate de stresul prin care corpul tău a trecut în timpul bolii. Căderea părului și senzația de durere pe scalp pot fi reacții la un eveniment stresant precum boala sau recuperarea acesteia.

Faptul că ai observat un bulb alb la rădăcina firului de păr poate indica că acesta este un fir de păr în fază de tranziție sau căderea normală a părului. Totuși, pentru a obține o părere mai precisă și pentru a primi sfaturi adecvate, ar fi bine să consulți un dermatolog sau un specialist în îngrijirea părului. Aceștia îți pot oferi o evaluare detaliată a scalpului tău și pot recomanda tratamente sau soluții potrivite pentru situația ta.

În ceea ce privește tratamentele sau metodele pentru îngrijirea părului, fiecare persoană poate avea nevoi diferite, iar un specialist în îngrijirea părului ar fi cea mai bună persoană pentru a te îndruma în direcția corectă. Până când poți consulta un specialist, poți încerca să folosești șampoane sau produse pentru întărirea părului, să ai o alimentație echilibrată și să reduci stresul din viața ta pentru a ajuta la menținerea sănătății părului tău.

----------* Sper că vei găsi ajutorul de care ai nevoie și îți doresc mult succes în călătoria ta de a-ți menține sănătatea părului!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  • A fost identificată cauza genetică a albirii părului și a calviției
  • Cât de mult păr e normal să cadă pe zi?
  • De ce chelesc bărbații?
  • Cercetătorii au descoperit impactul infecției cu virusul SARS-CoV2 la nivel ocular
  • Cheagurile de sânge apărute după infecția cu COVID-19 pot fi cauzate de răspunsul imun prelungit
  • Un rezumat al informațiilor cunoscute despre starea pacienților post-COVID-19
  •