caderea parului
Buna seara.am o problema foarte mare, acum 2 ani si jumatate am pierdut o sarcina mare de 6 luni.de atunci sanii mei curg atunci cand presez asupra lor.nu am avut problema din cauza aceasta, ma gandeam ca ete normal din cauza sarcinii pierdute. Insa, acum 1 an de zile am inceput sa folosesc anticonceptionale desorell si tot in perioada aceea a inceput sa imi cada parul f rau, , apoi am inceput sa ma tratez in problema sanilor, mi-a iesit prolactina marita si am urmat un tratament, dar in continuare si sanii imi curg si parul imi cade f rau, mai am f putin par, iar in jurul tamplelor aproape am chelit, de curand am facut niste analize TSH, T3, T4, R.RPR, TPHA, care au iesit f bn, numai fierul a iesit 20( interval de referinta 50.4-170.2) si capactitatea totala de legarea a fierului 502( interval de referinta 250-450), nu stiu cat de corecte sunte deoarece le-am facut in timpul administrarii u anticonceptionale, am sa le repet totusi deoarece acum le-am intrerupt.deci intrebarea mea finala, credeti ca din aceasta cauza ( pierderea sarcinii, prolactina marita, ) imi cade asa rau parul?va multumesc!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica