Caderea parului de pe tot corpul

05-01-2014
bogdan889
Nu este medic/terapeut
bogdan889
Buna Seara, de vreo 1 luna jumatate aproape 2, imi cade parul masiv de pe absolut tot corpul (cap, sprancene, maini, picioare, nas etc), am si ceva porbeleme digestive in ltumul timp, sunt in investigatii cu acelea, credeti ca are vreo legatura sau ce poate fi ? multumesc
4 comentarii
0
06-01-2014, ora 01:20
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Datele pe care ni le dati despre dumneavoastra sunt prea putine ca sa va putem da un raspuns cat mai exact. Pot fi probleme digestive, desi nu ne spuneti despre ce e vorba. Dar mai ales ar putea fi si tulburari de natura hormonala. Un lucru e sigur si anume ca trebuie sa continuati investigatiile si sa urmati indicatiile medicilor care va coordoneaza aceste investigatii. Cu stima si respect dr Petre Muresan
0
06-01-2014, ora 03:31
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
EU cred ca in afara de recomandările colegului, mai poate fi luată in consideraţie şi o intoxicaţie lentă, in timp, cu produse chimice, metale (plumb, de exemplu) şi altele... Acum incercaţi să vă daţi seama cam ce mâncaţi, de unde, din ce ambalaje şi îndreptaţi-vă către o alimentaţie sănătoasă si un spatiu de lucru mai bine ventilat (eventual)
0
06-01-2014, ora 15:05
bogdan889
Nu este medic/terapeut
bogdan889
Tot ce va pot spune despre problemele digestive sunt ca am in scaun resturi de mancare nedigerata de mult ori in forma in care a fost inghitita si dureri abdominale cel mai des in fosta ilica stanga mai coborata spre inghinal, am facut mai multe serii de analize pana acum prin care am exclus dereglarile hormonale, hernia inghinala. Am fost la un gastroenterolog, am facut niste analize cu care ma-m dus la un altul( la analize aveam trobocitele marite, dar putin sub 400) vsh normal, corpi cetonici prezenti insa doctorul mi-a spus ca nu are incredere in clinica unde am facut analizele si sunt programat pe 10 la alte analize). Problema este ca sunt foarte panicat de ce ar putea fi, mai ales ca nu am avut niciodata probleme cu parul si nici nu am auzit pe cineva sa ii cada parul de peste tot.

In legatura cu alimentatia si cu 'intoxicarea lenta' pot spune doar ca mananc numai acasa, nu consum mai ales de cand aceste probleme mai nimic gata preparat intr-un ambalaj. Probleme mele au aparut undeva la mijlocul lunii noiembrie dupa un efort fizic (carat de mobila) unde la un momendat mi sau incordat mainile nu mai puteam face nimic, in seara acelei zile dupa cina am varsat, am avut febra si am ajuns la spital unde m-au internat o noapte pe sectia de chirurgie unde mi-au spus ca am gastro enterocolita, am luat trei perfuzii si m-au externat.

M-au externat vineri dimineata si am fost bine pana duminica cand a inceput sa imi cada parul, ameteli si durerile prezentate mai sus.
0
07-01-2014, ora 04:06
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Si pe langa recomandarile de mai sus, pe care le sustin, ar fi bine sa va orientati si spre un tratament de purificare a organismului naturist-homeopat. Pentru aceasta trebuie sa apelati la o consultatie de specialitate. Cu stima :
dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mătreața
  • Căderea părului
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • MIT: Căderea părului se intensifică iarna
  • Modificările părului în sarcină, post-partum și menopauză
  • Vitamine pentru un păr sănătos
  • Oamenii de știință au identificat gena implicată în albirea părului
  • De ce chimioterapia produce căderea părului?
  • De ce testosteronul influențează pilozitatea?
  •