Caderea parului din cauze hormonale
Buna seara, ma numesc Ana, am 28 de ani si, ca urmare a ovarelor micropolichistice ma confrunt cu o rarire masiva a parului. Am vizitat un endocrinolog, testosteronul este cu mult peste limitele normale, Dupa trei luni de anticonceptionale Yasmin, ovarele sunt 'curate' insa parul continua sa imi cada. ( mentionez ca a incetat sa iau anticonceptionale) As vrea sa va intreb..trebuie sa revin la ele? sa imi fac noi analize ? Si daca da, care sa fie acelea ? Parul imi cade in partea frontala si pe tample foarte tare, au inaintat mult 'golfurile de pe tample) Stiti daca este reversibila aceasta cadere? Daca v-ati confruntat cu asa ceva, va rog mult sa ma indrumati fiindca acum, pe masura ce ma documentez, pe atat ma sperii. Multumesc mult!
1 comentarii
Și mie îmi cade parul.. Din august am fost la ginecolog și am 4 tulpini de HPV. Sa fie de la astea am I trag și la premenopauza în februarie 2024. Dar am probleme și cu gl. Iau de 3. Luni tiro și vit d 3? 10 zile.. Cum putem remedia problemele. Astea
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2par gras, va rog un remediu naturist
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 5Cade parul foarte rau
- 25caderea parului in mod excesiv
- 7caderea parului
- 0HGH= Hormonul Tineretii
- 3imi cade destul de mult par.Incep sa chelesc
- 6scalp extrem de sensibil si caderea excesiva a parului
- 4a mai folosit cineva alopexy pentru caderea parului?
- 5Cosuri pe scalp, chelire locala si mancarimi
- 1matreata si caderea parului
- 0Am mai multe probleme caderea parului, ten gras etc ce dieta mi-ati recomanda?
- 3Problema cadere par adolescent
- 6De aprox. un an imi cade parul, am ajuns sa chelesc
- 0Analize hormonale
- 2Regenerarea parului din puf, fire mici blonde
- 1Imi cade parul
- 1Pierdere par
- 2Cădere masiva a parului, aproape ca ma apropii de un stadiu de depresie
- 0Caderea părului după operație de micșorare a stomacului
Mai multe informații despre: Hormonii Caderea parului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: