Caderea unghiilor
Buna ziua,
Ma numesc Mihaela, si am o problema cu unghiile. De cateva luni de zile au inceput sa mi se desprinda unghiile de la mana dreapta, deja s-au desprins pana la jumatate si au inceput sa creasca si unghiile de sub ele. Singura problema este ca au inceput sa se innegreasca si ma dor, nu stiu motivul pentru care se intampla acest lucru, nu m-am lovit nu le-am intepat cu forfecuta. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Am lucrat in vara o luna jumatate la o fabrica de procesare a legumelor si am fost nevoita sa port manusi 12 ore pe zi, credeti ca acestea ar putea fi motivul pentru care imi cad unghiile?
Ma numesc Mihaela, si am o problema cu unghiile. De cateva luni de zile au inceput sa mi se desprinda unghiile de la mana dreapta, deja s-au desprins pana la jumatate si au inceput sa creasca si unghiile de sub ele. Singura problema este ca au inceput sa se innegreasca si ma dor, nu stiu motivul pentru care se intampla acest lucru, nu m-am lovit nu le-am intepat cu forfecuta. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.
Am lucrat in vara o luna jumatate la o fabrica de procesare a legumelor si am fost nevoita sa port manusi 12 ore pe zi, credeti ca acestea ar putea fi motivul pentru care imi cad unghiile?
1 comentarii
Cel mai probabil ai o infectie cu vreo ciuperca, ar trebui sa mergi la dermatologie, nu este normal ce ti se intampla si cu siguranta nu e de la purtatul manusilor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Descuamarea unghiilor
- 3nu pot sa imi lasa unghiile sa creasca...ce fac?
- 6unghii crescute deformat
- 3Nu ii mai cresc unghiile!!!
- 3Infectie pe lateralele unghiei
- 3exfolierea unghiilor
- 11Unghie neagra
- 4copilul meu are unghii in forma de sticla de ceas
- 3puroi la unghie!
- 0unghii ingrosate dureroase
- 1Unghia mare ingrosata, galbena si dureroasa la apasare(de la picior)
- 0operatie unghie picior
- 1piele moarta langa unghie
- 1Problema unghie picior
- 1Infectie zona mediana unghiala - police
- 0Intrebare unghie degetul mic de la picior
- 2Unghie desprinsa, stramba si iesita din matrice intr-o parte
- 3Infecție unghie picior
- 2Unghie deformată
- 5Ajutor! Ma doare unghia de la degetul mare de la picior
Mai multe informații despre: Unghia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: