Calcificarea ligametara
Are si mama mea o nelamurire: dupa efort fizic o dor soldurile chiar si seara cand sta in pat. A facut o examinare rediologica si rezultatul a fost: "Calcificare ligamentara la nivelul insertiei pe spranceana cotiloida superioara bilateral". Este grav? Ce trebuie sa faca? Se vindeca? Are 47 de ani si nu a intrat la menopauza
1 comentarii
Stimate Domn (stimata Doamna?),
Nu se pune problema exprimarii unei opinii pe marginea unei interpretari radiologice.
Esential este consultul clinic specializat al ortopedului, in care poate fi utila si imaginea radiografica (si nu interpretarea ei scrisa).
Sincer, nu imi dau seama la ce se refera acea interpretare radiologica, nu am auzit niciodata de asa ceva...
Prin urmare, consultati un ortoped, iar pe viitor este preferabil sa nu efectuati investigatii radiologice neprescrise de ortoped. Sunt perfect inutile de cele mai multe ori.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Nu se pune problema exprimarii unei opinii pe marginea unei interpretari radiologice.
Esential este consultul clinic specializat al ortopedului, in care poate fi utila si imaginea radiografica (si nu interpretarea ei scrisa).
Sincer, nu imi dau seama la ce se refera acea interpretare radiologica, nu am auzit niciodata de asa ceva...
Prin urmare, consultati un ortoped, iar pe viitor este preferabil sa nu efectuati investigatii radiologice neprescrise de ortoped. Sunt perfect inutile de cele mai multe ori.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70