calcifierea cartilajelor costale
am nevoie de un sfat sau de o parere pentru ca eu dupa ce am facut radiografia torace stang sunt complet speriata si ma gandesc la ce e mai rau. Sa incep cu ce am patit, in ianuarie am cazut in gol pe niste scari, am fost la urgenta, am facut radiografie si ecografie si nu aveam nimic fracturat, m-am lovit la hemitoracele stang, o buna perioada am avut dureri foarte mari dar au trecut. Nu am tiroida de 20 de ani si am o lipsa acuta de calciu, in ultimul timp am luat cam mult calciu, aici recunosc ca este o mare prostie a mea negandindu-ma ca se poate depune. De cand am cazut in ianuarie ma mai deranjau coastele in partea unde cazusem, mai ales cand eram in pozitia sezut pe scaun dar foarte rar. De vreo saptamana ma cam doare zilnic in acelasi loc si simt ca-mi amorteste uneori dar este o durere care nu este permanenta. Am facut o radiografie si diagnosticul este de calcifiere a cartilagiului costo-vertebral si costo sternal adica am niste coaste de vreo 70 de ani dupa spusele dr la care am fost dar care nu mi-a zis nimik.Eu am pus pe seama faptului ca am luat calciu foarte mult dar in acelasi timp ma gandesc sa nu fie vreun cancer osos sau altceva. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Multumesc celor care ma pot ajuta cu un sfat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70
- 1Durere oase, articulatii