Calciu

11-09-2015
irinaj
Nu este medic/terapeut
irinaj
Am facut niste analize in februarie si mi-a iesit calciul seric 10.5. L-am repetat in august si a iesit 10.9. Medicul endocrinolog m-a diagnosticat cu hipotiroidisim, TSH = 6.88. Mi-a dat sa fac calciu ionic si mi-a iesit 4.4 [3.50-4.82]. fosfor seric = 4.9 [2.7-4.5], ATPO = 17.71 [34], PTH = 40.74 [15-65]. Repetat la alt laborator dupa 4-5 zile, calciu ionic =2.42 [1.90-2.40] si fosforul 4.27 [ 2.70-4.50].
Ce ar putea fi ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ar putea exista o asociere între calciu și colesterol
  • Nivelul scăzut de calciu din sânge ar putea crește riscul de stop cardiac
  • Căderea glicemiei sau cădere de calciu?
  • Implantul care poate semnala prezența cancerului de la primele semne
  •  
     
     
    Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
    Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.