Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?

26-01-2026
NYB
Nu este medic/terapeut
NYB
Am luat tratament pentru depresie si anxietate din 2024 pana in decembrie trecut, olanzapina si serodeps, am redus treptat din ele singurul efect secundar a fost la olanzapina care a trebuit sa o fractionez pana la jumate de sfert pentru ca nu puteam sa dorm. Mie incepand din luna noiembrie mi-a revenit si apetitul sexual iar dupa masturbare m-am simtit foarte anxios si am si insomnie. Am facut CT deaorece aveam parestezii pe jumatatea stanga a fetei, am facut analize de sange totul e bine. Am fost de urgenta la spital ca nu adormeam si mi-a dat Trittico si mi-a zis ca nu da dependenta. Am luat doza minima si am dormit bustean, a doua zi am incetat si am crezut ca pot dormi fara el dar m-am trezit seara la unu si am luat jumate de treime dar nu am dormit bine, mi-a dat si palpitatii, a treia zi am luat o treime am dormit prost fara palpitatii, a patra zi am luat o treime n-am adomit din prima m-am trezit din nou la zece seara am mai luat jumate de treime.Pana la urma am resusit sa adorm. Am luat pastile de somn din plante si vreau sa trec la ele ce ma sfatuiti ? Se numeste SomnControl, ma gandeam sa iau si GABA ca eu am un zgomot in cap care se amplifica dupa orgasm poate e ceva la neuro transmitatori. Am avut si in trecut episoade de insomnie pana sa iau tratamentul pentru depresie, dar nu erau la fel de puternice.Io oricum nu mai ma intorc la serodeps si olanzapina ca n-am simtit nimic benefic, ma simteam sedat si dezinteresat nu ma ajutau cu starea de spirit sau asa ceva.
5 comentarii
1
26-01-2026, ora 23:24
wh4t3ver
Nu este medic/terapeut
wh4t3ver
nu vei gasi doctor care sa iti dea tratament psihiatric - care tratament - sa te tina cu mintea ascutita, somn, libido, viata de om normal. va trebui sa faci un compromis. care e ala ? ramane sa descorperi... medicamente care sa te tina partial normal exista dar nu se prescriu la oricine, oricum. ca sa ai o sansa la ele trebuie sa te stie dr-ul stabil si sa fie dr-ul in contact cu familia ta. de ce ? pt ca unele medicamente sunt downer altele sunt ca sa creeze stres. si astfel e riscant sa se dea in psihoze. vei avea nevoie si de putin noroc si timp sa studiezi ce si cum

poti incerca sa il stimulezi pe dr sa te ajute sa te tina la limita normalului cu un astfel de tratament spuandu-i ca iti doresti sa lucrezi. poate va simpatiza/empatiza cu tine si te va ajuta
0
30-01-2026, ora 11:59
new identity
Nu este medic/terapeut
new identity
Intrebarea ta daca e bun supliment alimentar pentru somn iti vei da seama in timp. Eu iti recomand sa te ții de tratamentul actual pe care ți la dat medicul tau. Poti sa discuti cu dr tau ce nu-ți convine la serodeps, olanzapina sau tritico. Îi poți spune ca vrei sa încerci alte medicamente. Medicul iti poate schimba dozele de antidepresiv si antipsihotic. Parerea mea e ca pastilele date de dr psihiatri ajută mai bine decât suplimentele alimentare.
1
31-01-2026, ora 08:43
NYB
Nu este medic/terapeut
NYB
Problema e ca panarama asta de Trittico nu-si mai face efectul, mai mentine si anxietatea. Am fost joi la medic, i-am zis ca am reusit sa dorm cu 75mg. Mi-a zis sa iau Serodeps o jumate cu 75mg Trittico. Ieri am continuat cu 75mg si am dormit prost. M-am gandit fie cresc la 100mg sau cresc Serodesps la o pastila intreaga si mentin 75mg la Trittico. Am luat Serodeps si o pastila jumate timp de un an si n-am avut efecte secundare, in afara ca nu aveam chef de sex. Doctora m-a intrebat daca ma simteam bine cu jumate de Serodeps si am zis ca da, intrebarea mea este daca cresc la o pastila oare e ok ca sa apuc sa dorm decent ?
1
31-01-2026, ora 09:25
new identity
Nu este medic/terapeut
new identity
Cel mai bine e sa vorbesti cu medicul care iti dă reteta. Daca ai insomnie sau dificultăți cu somnul îi poti cere dr o benzodiazepina. Si eu iau Serodeps. Anxiar la nevoie. Un sfat bun respecta schema de tratament pe care ți-o dă doctora si dozele plus o benzodiazepina.
1
03-02-2026, ora 14:36
NYB
Nu este medic/terapeut
NYB
Am fost la medic si mi-a dat reteta pe o luna Trittico 75mg plus Serodeps. A zis sa scad din Trittico, da nu mi-a spus cat si cum, oare e bine sa scad la 2, 3 zile ? O sa impart o treime in patru bucati si scad la 2, 3 zile cate o bucata de ex iau o treime care are 50mg plus o patrime din o alta treime. Voi ce ziceti ? Oricum Multumesc pentru sfaturi.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul