cand intervine rutina?
Buna, m-am hotarat sa va scriu din diferite motive. va fac o scurta prezentare a problemelor mele.. Eu si actualul iubit suntem impreuna de 2 ani jumatate, stau la el acasa de un an si lucram impreuna intr-un supermarket. Ar cam urma casatoria...dar ma deranjeaza unele lucruri. Nu prea iesim, nu-i place sa iesim, acasa mai mult se joaca sau se uita la fotbal si eu la laptop, nu am mai avut un contact sexual de catva timp...Ce se intampla?Daca ma puteti ajuta cu sfaturi.multumesc.
3 comentarii
Buna Teia,
CE se intampla?!?-asta NU stie nimeni.
probabil sunt si alte detalii..
va vedeti zilnic si la serviciu si acasa,
propunere:
spune-i CE te nemultumeste si NU fa greseala de-a te marita-INCA.
Sa fii iubita!
CE se intampla?!?-asta NU stie nimeni.
probabil sunt si alte detalii..
va vedeti zilnic si la serviciu si acasa,
propunere:
spune-i CE te nemultumeste si NU fa greseala de-a te marita-INCA.
Sa fii iubita!
E nevoie ca atunci cand este luata decizia casatoriei, cuplul sa fi decis ca este cea mai buna alegere.
La ce te referi atunci cand scrii "ar cam urma casatoria..." Te-a cerut in casatorie?
Avand in vedere ca lucrati in acelasi loc, este posibil sa intervina rutina, mai ales daca aveti posibilitatea sa va intalniti in timpul programului. Este indicat ca partenerii sa aiba intimitate si individual, pentru a aparea sentimentul de dor :)
La ce te referi atunci cand scrii "ar cam urma casatoria..." Te-a cerut in casatorie?
Avand in vedere ca lucrati in acelasi loc, este posibil sa intervina rutina, mai ales daca aveti posibilitatea sa va intalniti in timpul programului. Este indicat ca partenerii sa aiba intimitate si individual, pentru a aparea sentimentul de dor :)
am scris ar cam urma casatoria m-am referit ca din ce am mai vorbit asta reiese, adica ne-am facut planuri de viitor, sa ne mutam impreuna si candva sa avem copii dar nu m-a cerut si nici nu am vb despre o casatorie, sa stabilim o data. eu as vrea si cred ca si el.dar peste 2, 3 ani.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cateva sfaturi pt o dif de 6 ani?
- 3trebuie sa-l accepta asa cum e si sa sper ca poate intr-o zi se va schimaba?
- 7dragoste fara atractie sexuala?
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 6Sunt distrusa sufleteste si mintal. Nu stiu cum sa procedez.
- 6Fata, 15 ani, relatie cu baiat de 21 ani - cum sa procedez?
- 7Cum sa-mi aduc sotul inapoi
- 29vreau sa-mi recuceresc sotul
- 3nu ma mai iubeste, un sfat va rog
- 8despartire, inceput depresie
- 11Am inselat-o.. acum nu mai simt nevoia sa traiesc..
- 8Aparent suntem o familie fericita
- 5Doar sex sau iubire?
- 5foarte foarte greu ma despart de cineva...
- 7Despartire - Crize bipolare mixte (frecvente)
- 6sunt foarte trista.. mi-e fica de avort
- 7Mai sunt oare sanse sa-mi salvez casnicia familia?
- 79Cred ca m-am indragostit, dar ea nu ma vrea...
- 11Ajutor va rog nu mai suport
- 2Ce ma fac cu ea?
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: