Candida sau Gardnerella Vaginalis? | Forumul Medical ROmedic

Candida sau Gardnerella Vaginalis?

07-07-2013
blonda07
Nu este medic/terapeut
blonda07
Buna ziua, am fost la un control ginecologic si am fost depistata cu Gardnerella Vaginalis (cu aspect inflamator la nivelul vaginului) si am urmat un tratament timp de 12 zile dupa care imediat mi-a venit ciclul. dupa oprirea ciclului am intretinut relatii sexuale neprotejate cu iubitul meu (pana acum nu am avut relatii sexuale cu el) si dupa actul sexual am observat inflamatii ale vaginului si a doua zi a aparut o scurgere albicioasa, groasa si urat mirositoare. Nu stiu daca e ceva luat de la el pt ca nu am observat absolut nimic in neregula cu el si nu s-ar fi exprimat infectia asa de repede, a doua zi. Cred ca ori a recidivat boala (Gardnerella Vaginalis) ori m-am ales cu o Candidoza in urma tratamentului cu antibiotice.
???Poate fi Candidoza daca am urmatoarele simptome: scurgere albicioasa (groasa/branzoasa) cu miros foarte neplacut mai ales dupa actul sexual si se declanseaza acea inflamatie a vaginului.
*Vreau sa mentionez ca au trecut 2 sapt si nu prezint mancarimi, arsuri sau alte probleme legate de vagin sau sistemul urinar. Ar trebui sa repet tratamentul (Doxiciclina + Metronidazol + Cervugid Ovule) si sa i-l recomand si iubitului meu?? Acest tratament ar fi benefic pt Gardnerella dar si pt Candidoza???
4 comentarii
0
07-07-2013, ora 23:50
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
trebuie sa mergi la medic pentru prescrierea tratamentului de rigoare.(nu te trata dupa "ureche" sau ce iti trece tie prin cap ca mai rau faci--de aia avem medici specialisti!).sanatate.
0
08-07-2013, ora 02:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Candida sigur ai facut si ai dat-o si partenerului.
Dar tot ce e posibil sa mai ai si altceva pe langa ea.
Tratamentul pentru candida nu e acelasi ca pentru Gardnerella Vaginalis.

Din aceasta cauza trebuie facuta iar analiza secretiei si primit de la medicul ginecolog, in functie de rezultate, un tratament corespunzator.
Nu uita sa ceri medicului reteta separata si pentru partener.
0
08-07-2013, ora 23:27
blonda07
Nu este medic/terapeut
blonda07
va multumesc pt raspunsuri
0
11-07-2013, ora 15:16
blonda07
Nu este medic/terapeut
blonda07
buna, am o intrebare, daca am o scurgere alba, branzoasa cu miros urat mai ales dupa actul sexual dar nu prezint mancarimi sau alte probleme ale tractului urinar. candidoza este intotdeauna insotita de mancarimi si arsuri??? cred ca e candidoza pt ca am facut sex oral partenerului si cred ca am si candidoza bucala pt ca am observat modificari si se potrivesc cu cele citite de pe internet...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: