Cariera in industria Porno

11-01-2016
Michelle Rye
Nu este medic/terapeut
Michelle Rye
Ma numesc Michelle, am 20 de ani si vreau sa va pun o intrebare care posibil sa va para ciudata.
Vreau sa devin actrita in filme pentru adulti, iubesc sa fac sex si simt ca asta imi doresc, am primit chiar si oferte din USA :). Intrebarea mea este, pot aparea probleme majore in viata mea sexuala? Si acum, am o viata sexuala foarte activa.

Sunt potrivita pentru acest lucru, aveti aici un colaj cu mine:

-*

Va multumesc! :)

(* modificat de admin)
2 comentarii
0
11-01-2016, ora 22:35
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Riscurile cele mai mari intr-o astfel de cariera sunt: bolile cu transmitere sexuala, care pot fi localizate in diverse zone: vaginal, anal, bucal. Prezervativul nu protejeaza prea mult, caci multe dintre BTS se transmit si prin alt tip de contact. Sexul oral facut penisului scos din anus, indiferent ca este acoperit de prezervativ aduce riscuri majore pentru sanatate. Formele agresive (rezistente la orice tratament) de infectii cu ecoli, chlamidia, candidoze sunt des intalnite la actorii respectivi. Se intalnesc foarte des tulpini HPV care pot duce la cancere de col, orale etc. Acestea sunt date reale, nu ceea ce incearca sa transmita industria respectiva. Riscul cel mai mare in zilele noastre nu mai este Sida.
Un alt risc il reprezinta, in cazul contactului vaginal cu sperma mai multor barbati, in mod repetat, este sterilitatea.
Despre viata sexuala privata, dintr-o relatie personala, trebuie discutat separat, in functie de multe alte elemente ce tin strict de persoanele in cauza.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
0
12-01-2016, ora 12:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Psiholog-psihoterapeut-sexolog, Valentin Pescaru

Ce alte boli cu transmitere sexuala in afara de virusul HPV cu tulpini cancerigene sau nu, sau cu tulpini care dau negi sau veruci genitale, in afara de hepesul genital se mai pot transmite cu prezervativ cu tot ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici