carucior cu rotile

12-07-2009
dani_doru2000
Nu este medic/terapeut
dani_doru2000
am nevoie de un carucior cu rotile pentru mama are scleroza in placi de de o luna si jumatate i-a fost amputat piciorul stang cine ma poate ajuta cu un carucior sau cu informatii de unde as putea procura. mentionez ca sunt din craiova
2 comentarii
0
25-05-2015, ora 21:09
scutecel
Nu este medic/terapeut
scutecel
S-ar putea ca raspunsul sa vina cam tarziu dar poti gasi carucior cu rotile la http://www.scutece-adulti.ro/230-Scaun-cu-rotile-pentru-persoane-cu-handicap
Trebuie sa va adresezati si CAS de care tineti pentru vedea daca va pot si ei oferi un scaun suportat de asigurarile sociale.
0
10-08-2015, ora 15:54
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, Ploieşti
Psiholog Stefan Liviu
Pentru ca exista si persoane cu nevoi speciale completez:
Persoanele asigurate beneficiaza de dispozitive medicale destinate recuperarii unor deficiente organice sau functionale in ambulatoriu, pentru o perioada determinata ori nedeterminata, in baza prescriptiei medicale eliberate de medicul de specialitate aflat in relatie contractuala cu casa de asigurari de sanatate.
Prescriptia medicala se elibereaza numai ca o consecinta a actului medical raportat de medicul de specialitate care a facut recomandarea si validat de catre casa de asigurari de sanatate.
Psiholog Liviu Stefan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.