Căsătoriți amandoi, dar amanti

30-10-2018
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Buna.
Eu căsătorită 28 ani cu un copil, el căsătorit cu doi copii.
Ne-am cunoscut la o cursa, unde i-am povestit că m-am căsătorit cu primul bărbat cu care am făcut sex. El mi-a zis că e sigur că o să încerc și cu altcineva din curiozitate și i-ar placea sa fie el acea persoană. I-am spus că asta nu o sa se întâmple niciodată.
Dar la o săptămână l-am căutat. M-am gândit la el tot timpul și la ce mia zis. Nu ma atras fizic dar îmi plăcea cum vorbea și calmitatea lui. Mi-a zis că nu o sa afle nimeni daca o fac.
Am fost doar o singura data cu el din curiozitate fiindcă vroiam sa vad cum e cu alt bărbat.
Nu a fost un extraordinar deoarece am simțit o frica foarte mare amândoi.
Problema este că mă gândesc continuu la el
Ne auzim aproape zilnic la telefon iar daca nu mă sun sunt nervoasa. El își doreștesă ne întâlnim din nou.
Mi-a propus sa ii fac sex oral dar l-am refuzat, însă continua să insiste.
Eu îmi doresc să mă văd cu el dar nu mai vreau sa îmi înșel soțul.
Îl blochez zilnic pe telefon apoi îl deblochez.
Soțul mă iubește și îmi oferă tot ce îmi doresc, doar că în trecut a încercat să se culce cu bona si mă jicnea mereu, motiv pentru care am un pic de ranchiuna pe el. Nu știu dacă îl iubesc sau m-am obișnuit cu el. Avem 13 ani de căsătorie.
Cum sa fac să uit amantul?
Sunt disperata, vreau sa ies din aceasta situație.
Mă gândesc tot timpul la el.
17 comentarii
1
30-10-2018, ora 23:59
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
Disperarea asta ar trebui sa va treaca, si numai gandindu-va la cat de mult va respecta, daca va propus sa ii face-ti sex oral de la prima intalnire. Si ptr sot asta ar fi "cerbul suprem". Nu ar putea avea niste "coarne" mai frumoase.:-)))
De la inceput, trebuia pusa o bariera ce poate fi vorbit cu sexul opus intre 4 ochi. Opriti-va cat mai repede spre binele familiei.
0
31-10-2018, ora 04:46
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Așa este.
Nu am pus aceasta bariera deoarece am discutat despre foarte multe subiecte, despre construcție unei case, despre mașini, s. a. A fost ca între prieteni. Mi-a cerut voie sa vorbească orice cu mine iar eu am acceptat.
0
31-10-2018, ora 06:37
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Și îmi face foarte multe complimente pe când soțul meu nici nu observă daca mi-am schimbat culoarea parului.
1
31-10-2018, ora 15:41
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din cele povestite e mai probabil ca nu prea mai simti afectiune fata de sotul tau. Oare il mai respecti Vasc?

Ce te face sa vrei sa uiti amantul, daca relatia ta maritala nu o sa se schimbe? Pentru a avea succes in ‘uitarea amantului’ e nevoie sa schimbi ceva in relatia cu sotul tau. Daca vrei asta poti apela la terapia de cuplu.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
31-10-2018, ora 16:07
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Soțul meu nu o sa meargă niciodată la terapie de cuplu. El este convins că este perfect așa cum este din toate punctele de vedere. I-am spus că o să merg eu deoarece nu mă simt bine și a zis să mă duc. A fost foarte indiferent o perioada de timp, nici acum nu mă întreabă unde mă duc și ce fac. Este mereu ocupat cu afacerea. Dar parca in ultimul timp, mai exact de o lună și de când am cunoscut acest bărbat a devenit mai atent, chiar m-a întrebat de ce nu l-am sunat într-o zi, lucru ce m-a surprins, înainte el devenea nervos daca îl sunam de prea multe ori.
0
31-10-2018, ora 16:09
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Ceea ce mă face să ivreau sa îmi uit amantul este faptul că soțul meu nu merita așa ceva.
0
01-11-2018, ora 09:14
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Ce te face sa consideri ca sotul tau "nu merita așa ceva"?
0
01-11-2018, ora 10:03
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Îmi oferă foarte multa libertate. Nu îmi cere explicații despre cum cheltuiesc bani. Eu mă ocup de toate cheltuielile casei. Daca îmi doresc ceva pot sa îmi cumpăr liniștită.
0
01-11-2018, ora 10:45
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Pare ca are incredere in tine, nu-i asa?
0
01-11-2018, ora 11:09
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Da. Așa pare.
0
01-11-2018, ora 11:40
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Are si motive pentru increderea asta? Cum crezi ca ar fi viata voastra daca el nu ar avea incredere in tine?
0
01-11-2018, ora 12:05
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Am fost mereu sinceră.
Daca nu avea încredere cred că divortam.
0
01-11-2018, ora 12:10
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Si ce crezi ca ar gandi sau ar spune daca ar stii despre relatia ta? Ce ar simti?
0
01-11-2018, ora 12:29
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Ar divorța, posibil sa devină și violent.
M-ar despărți de copil
0
01-11-2018, ora 12:30
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Ar simți furie și umilință.
1
01-11-2018, ora 12:50
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Cu alte cuvinte Vasc, tie iti pare acum ca stai asezata pe o 'bomba cu ceas', nu-i asa?
Si cum crezi ca poti sa iesi din starea asta fara a schimba ceva in relatia cu sotul tau sau cel putin in relatia cu tine.

Daca mai crezi un pic in relatia cu sotul tau si nu ti-ai pierdut complet speranta de a se remedia ceva, eu zic ca merita sa incerci initial sa vezi ce poti face tu ca relatia cu sotul sa mearga. Daca relatia de cuplu va ajunge sa se imbunatateasca pe baza acestor schimbari, e posibil sa nu mai simti nevoia de amant.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
0
01-11-2018, ora 13:01
Vasc
Nu este medic/terapeut
Vasc
Va mulțumesc.
Am programare la psiholog.
Sper să mă ajute.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul