Cat de mult ingrasa o doză mică de olanzapina?
Bună ziua! Mi s-a prescris 2, 5 mg olanzapina seara si as dori sa stiu daca ingrasa tare la aceasta doza? Crează pofta de mâncare sau doar încetineste metabolismul? Mai iau si Trittico si Anxiar pe langa ea. Cineva a luat aceasta doza de intreținere împotriva psihozei? Mi-e foarte frica ca ma ingraș de la această combinație.
4 comentarii
Buna!Eu iau 5 mg de Olanzapina si am luat cateva kg in plus, dar la 2, 5 mg nu stiu, poate e prea mica doza si nu se simte.
Buna ziua. Faceti proba terapeutica. Inghititi 2, 5 mg si vedeti daca in ziua respectiva va crste pofta de mancare.
Iau deja de 3 saptamani aceasta doza si am mai luat-o anul trecut si nu mi-a crescut apetitul dar presupun ca încetineste metabolismul și tot ingrasa.
Luati-o o perioada si daca va ingrasati, schimbati-o. Cam toate ingrasa. Trebuia incercat Abilify care pe unele persoane nu le ingrasa.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 3antipsihoticele functioneaza?
- 1Invega
- 13Zyprexa + Alcool
- 1Cum adica si de ce?
- 17Intrebare tratament tulburare psihotica
- 15Supradoza de antipsihotice
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 0Știe cineva dacă este posibil sa îmi facă rău invega de 9 mg?
- 4Criza olanzapina
- 2Fluoanxol
- 6Quetiapina
- 25Se mai găsește Zyprexa (olanzapina originală)?!
- 1Latuda
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
- 4Aryzalera - somnolenta foarte puternică
- 2Olanzapina 5 mg care e mai buna și nu sedează așa tare?Orodispersabila sau normala?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: