Caut nutritionist Bucuresti

25-02-2011
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Caut nutritionist, in Bucuresti, cu posibilitate de programare spre seara, cu experienta in diete pentru persoane cu probleme digestive serioase (multiple intolerante, alergii). Multumesc!
19 comentarii
1
04-04-2011, ora 15:29
lucy.pascu
Nu este medic/terapeut
lucy.pascu
Buna eclectica! Iti pot recomanda un specialist in nutritie la care am apelat eu cu ceva timp in urma si care m-a ajutat enorm. Aveam mari probleme cu greutatea: la 167 cm, aveam 85 de kg, la doar 31 de ani. Nu eram multumita de mine, iar pe langa asta a gandeam serios ca imi pot pune in pericol sanatatea. Este vorba de Dr. Anca Lungeanu - medic specialist diabet zaharat, nutritie si boli metabolice de la Centrul Medical Focus. Datorita doamnei doctor si cu multa dorinta de a fi o femeie normala, am reusit sa ajung la 68 de kg si inca mai am grija de sanatatea mea. Este perfecta pentru problemele tale! Mai ales ca martea si joia are program de la 13:00 la 20:00, asa cum ai fi vrut tu! Te sfatuiesc sa mergi la dumneaei, este o persoana deosebita si sunt sigura ca te poate ajuta. Astept raspunsul tau sa-mi spui cum a fost! Succes!
1
04-04-2011, ora 20:21
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Multumesc mult, o sa incerc. Desi problemele mele nu sunt kilogramele in plus, ci din contra, sunt subponderala si am mari probleme de digestie (nu caut retete si diete stabilite arbitrar...). O sa revin sa-ti spun ce si cum, daca ajung la dansa. Multumesc inca o data!
1
10-04-2011, ora 00:30
alessandra_c
Nu este medic/terapeut
alessandra_c
buna! pot sa iti recomand pe cineva cu care am lucrat recent. se numeste andreea dragomir, este chiar medic specialist in nutritie si chiar stie despre ce este vorba. pentru mine a fost foarte usor, am slabit cam 10-11 kg in aprox 2 luni, fara sa ma simt frustrata de o dieta f grea. d-na doctor este f draguta si f apropiata de pacientii ei, iar din ceea ce am vazut eu la clinica unde lucreaza, toti doctorii sunt f interesati sa aiba rezultate si sa-si ajute pacientii. prima consultatie costa 75 lei (cel putin asa era in urma cu 6 luni) si apoi iti iei un pachet in functie de cate kg ai de slabit. pt mine a fost o experienta f buna, pt ca nici acum, dupa aproape 3 luni de cand am incheiat pachetul de slabit, nu m-am ingrasat deloc. pe d-na dr andreea dragomir o poti gasi la clinica kilostop.
0
10-04-2011, ora 02:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Cred ca nu s-a inteles postarea mea.din pacate eu caut alt fel de nutritionist dar se pare ca nu prea sunt.

NU VREAU SA SLABESC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu mai adaugati raspunsuri care par reclama, ca ma amarasc mai tare.
Multumesc pentru intelegere.
Sanatate!
0
03-05-2011, ora 21:20
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
Hristos a înviat!

Stimată dnă Eclectica, v-o recomand pe dna dr. nutriţionist Mihaela Bilic.
_
Programări şi informaţii: Luni-Vineri, între orele 9-18
Tel.: 0722 56 76 89/ 0740 00 42 41
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire, respect şi preţuire,
Nick
0
04-05-2011, ora 12:07
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Multumesc, Nick!
Esti, ca intotdeauna, punctual si plin de solicititudine.
Sanatate si tot binele si tie!
0
04-05-2011, ora 18:01
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦

Stimată dnă Eclectica, cu multă şi deosebită plăcere v-am recomandat-o pe dna dr. nutriţionist Bilic. O consider ca fiind cea mai bună dintre cele mai bune, şi nu exagerez deloc. O să obţineţi cu dificultate o întrevedere cu dânsa, datorită faptului că este foarte ocupată, dar nu renunţaţi la a o contacta, nu veţi regreta.
În altă ordine de idei, acum aproximativ 2 săptămâni, în timp ce studiam fitoterapie şi gemoterapie, nu ştiu de ce, mi-am adus aminte de dv. De fapt, mi-am adus aminte că sunteţi suferindă de colon iritabil, dacă nu mă înşel. Culmea este că în acel moment citeam despre extractul din boboci de magnolie, un produs gemoterapic macerat glicerinic care este extraordinar de eficient pentru tratarea acestei colonului iritabil, preparatul având un organotropism foarte mare pe tractul gastro-enterologic, aceasta fiind şi principala explicaţie a eficacităţii sale.
Vă rog, dacă doriţi, documentaţi-vă cu privire la extractul din boboci de magnolie.
http://www.semperviva.ro/p_Extract-din-boboci-de-Magnolie_57/
_

Vă mulţumesc pentru cuvintele frumoase, cuvinte pe care nu le merit.
Să fiţi binecuvântată cu tot ce aveţi nevoie!
Cu respect,
Nick

¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦
0
04-05-2011, ora 19:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Meriti tot ce-i mai bun, pentru ca esti un OM bun!
Multumesc tare mult pentru gand, Dumnezeu le potriveste pe toate!
Da, am suferinte digestive dar cu ajutorul unor analize am depasit diagnosticul atat de general de SCI si acum incerc sa descurc itele unor intolerante alimentare (lactoza, fructoza). Dar toate la timpul lor. Sigur am sa o contactez si pe dna. doctor indicata de tine. Buna si sugestia ta, am sa ma documentez despre extractul amintit.
Te resalut cordial si iti urez TOT BINELE!
Teodora
(mi-ar face placere sa ma tutuiesti).
0
05-05-2011, ora 00:53
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦

Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, Eclectica (Teodora). Îţi voi vorbi la persoana a II-a, singular, aşa cum doreşti.
Intoleranţele alimentare sunt extremamente complexe şi, de obicei, există şi coexistă cu unele hipersensibilităţi de mucoasă, în foarte multe cazuri. Iţele sunt foarte încurcate, dar le vei descurca tu, la momentul oportun, mi-e foarte clar.
Toate la timpul lor, tare multă dreptate ai. Afirmaţia ta m-a făcut să-mi aduc aminte de câteva versete din Ecclesiastul; nu mă pot abţine să nu le citez: " Pentru orice lucru este o clipă prielnică şi vreme pentru orice îndeletnicire de sub cer. Vreme este să te naşti şi vreme să mori; vreme este să sădeşti şi vreme să smulgi ceea ce ai sădit. Vreme este să răneşti şi vreme să tămăduieşti; vreme este să dărâmi şi vreme să zideşti. Vreme este să plângi şi vreme să râzi; vreme este să jeleşti şi vreme să dănţuieşti. Vreme este să arunci pietre şi vreme să le strângi; vreme este să îmbrăţişezi şi vreme este să fugi de îmbrăţişare. Vreme este să agoniseşti şi vreme să prăpădeşti; vreme este să păstrezi şi vreme să arunci. Vreme este să rupi şi vreme să coşi; vreme este să taci şi vreme să grăieşti. Vreme este să iubeşti şi vreme să urăşti. Este vreme de război şi vreme de pace (...) Toate le-a făcut Dumnezeu frumoase şi la timpul lor; (Ecclesiastul 3: 1-8, 11).
_

Te vei face bine, Teodora, dar mai trebuie să înveţi şi să înţelegi ceva. Vei învăţa şi vei înţelege!
În toată viaţa mea de până acum am înţeles, printre altele, şi faptul că suferinţa oricărei persoane are un scop nobil, întotdeauna. Pe mine suferinţa m-a adus pe Romedic, de pildă, tot suferinţa m-a apropiat de Dumnezeu, tot ea m-a determinat să fac cursuri de medicină naturistă, tot ea aproape că m-a obligat să fac un anume voluntariat şi tot ea m-a disciplinat şi m-a învăţat că trebuie să fiu tot timpul mulţumit, orice s-ar întâmpla, de vreme ce se poate şi mai rău.
Te rog, dacă vrei să înţelegi mai multe despre rostul suferinţei, cumpărăţi următoarea carte. Crede-mă, îţi va schimba viaţa în bine, negreşit.
Rostul pătimirilor:
http://www.librariasophia.ro/carti-Rostul-patimirilor-Serafim-Alexiev-arhim.-so-4010.html
_

Extractul din boboci de magnolie este un preparat foarte interesant. Organotropismul (afinitatea) lui pentru tractul gastro-intestinal îl transformă automat într-un adevărat "elixir" care are până şi abilitatea de a normaliza sensibilitatea fiziologică a mucoasei digestive din tot tractul - o sensibilitate care de foarte multe ori este dereglată, acest fapt permiţând apariţia şi dezvoltarea unor diverse intoleranţe/idiosincrazii, în special a celor cu specificitate alimentară. Dacă poate regla până şi sensibilitatea, adică o particularitate foarte subtilă, imaginează-ţi că are capacitatea să regleze şi alte particularităţi de la un nivel mai puţin subtil, din cadrul sistemului digestiv inferior şi superior. S-ar putea ca în acest preparat să îţi găseşti o alinare! Documentează-te cât poţi de mult despre el şi ia decizia considerată de cuviinţă, în ceea ce priveşte utilizarea lui în terapeutică, sau nu, ajutându-ţi propriul organism.
Ai amintit mai sus despre lactoză şi fructoză. Acum, dacă îmi permiţi şi nu te deranjez prea mult, cazeina şi glutenul le-ai luat în calcul?
Ca şi fapt divers http://www.farmaciaortomoleculara.ro este un site pe care se comercializează foarte multe alimente special concepute pentru oamenii care prezintă diverse intoleranţe alimentare. Nu ar strica să accesezi site-ul şi să treci în revistă conţinutul lui integral. Poate vei descoperi ceva util pentru tine! (niciodată nu se ştie de unde îţi poate răsări o mână de ajutor; necunoscute sunt căile Domnului!).
_

Mă rog pentru tine şi îţi doresc din tot sufletul toate cele bune.
Dacă vreodată vei avea nevoie de mine, te rog, nu ezita să mă contactezi. Dacă îmi va sta în putinţă să te ajut, o voi face; dacă nu-mi va sta mie în putinţă, voi ruga pe alţii să te ajute, şi de ajutat tot vei fi ajutată :)
Ai grijă de tine!
Cu iubire, respect, preţuire şi recunoştinţă pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului şi nu numai,
Nick


Post Scriptum - Te rog să mă ierţi dacă te-am deranjat cu ceva, sau dacă te-am plictisit.

¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦
0
06-05-2011, ora 12:53
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Draga Nick, ce frumos gandesti, ce om bun si frumos esti.
Da, sunt total de acord. Stiu ca toate mi-au fost date de Dumnezeu din prea multa Lui iubire. Si nu pot decat sa multumesc smerit si rusinata ca nu stiu sa ma bucur pe delin de asta. Da, in zilele grele, nu spun decat "faca-se voia Ta!" si nu ma rog decat sa-i intareasca pe cei de langa mine sa nu sufere din cauza mea. Da, stiu ca trebuie sa indraznesc sa ma fac bine, sa pot ajuta cat pot si eu. Suna totul superficial, stereotip, poate chiar ipocrit sau habotnic. Dar asta nici nu conteaza, cele profunde se simt.
Asa cum sper sa simti si tu ca iti doresc tot ce-i mai bun si sa nu te lasi pana nu-ti gasesti leacul pentru cele ce te sacaie. Dumnezeu ne vrea impliniti, fericiti, luminosi, nu cu fata cernita. Da, invatam din toate si pentru asta trebuie sa fim recunoscatori.
Eu stiu ca va veni si ziua in care voi putea sa fiu mai bine si ma bucur ca am depasit etapa in care nu puteam cere ajutor, mi se parea ca deranjez, mi se parea o slabiciune.
Inchei prin a-ti multumi inca o data pentru tot! Si sa te rog si eu la randu-mi sa nu ma uiti daca ai nevoie de ajutor. De oricare, voi fi prezenta.
Dumnezeu sa te binecuvanteze!
"Ca sa va vindecati, rugati-va unul pentru celalalt."
0
10-05-2011, ora 20:36
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦

Dragă Teodora (Eclectica),

Totul va fi bine ♥
Îndrăzneşte să te faci bine, şi te vei face, la momentul oportun. NU sună deloc superficial, stereotip, ipocrit sau habotnic. Sună şi miroase doar a dorinţă şi speranţă, atât.
Tu eşti o făptură atât de minunată, şi nu o spun doar eu, ci însăşi cuvântul lui Dumnezeu, uite:
" Că Tu ai zidit rărunchii mei, Doamne, Tu m-ai alcătuit în pântecele maicii mele. Te voi lăuda, că sunt o făptură aşa de minunată. Minunate sunt lucrurile Tale şi sufletul meu le cunoaşte foarte " (Psalmul 138:13, 14).
NU te lăsa influenţată negativ de nimeni şi nimic. Pe unde treci să presari doar lumină, iubire, credinţă, bunătate şi tot ce mai crezi şi poţi de factură pozitivă. Am încredere în tine, ştiu că aşa ai făcut, faci şi vei mai face.

Într-o lume în care întunericul primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu luminoasă.
Într-o lume în care oamenii nu mai vor să înţeleagă şi să ajute,
Îndrăzneşte, fii tu înţelegătoare şi ajută.
Într-o lume în care răutatea primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu bună.
Într-o lume în care ura primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu iubitoare.
Într-o lume în care oamenii sunt osânditori, nemiloşi şi laşi,
Îndrăzneşte, fii tu iertătoare, milostivă şi curajoasă.
Într-o lume în care neliniştea primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu liniştită.
Într-o lume în care avariţia primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu altruistă, generoasă.
Într-o lume în care oamenii sunt nefericiţi şi deznădăjduiţi,
Îndrăzneşte, fii tu fericită şi cu nădejde.
Într-o lume în care nedreptatea primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu dreaptă, onestă.
Într-o lume în care vinovăţia primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu inocentă, lipsită de orice vină.
Într-o lume în care oamenii sunt nerespectuoşi şi nesimţitori,
Întrăzneşte, fii tu respectuoasă şi cu bun-simţ.
Într-o lume în care vanitatea primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu modestă.
Într-o lume în care mândria primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu smerită.
Într-o lume în care oamenii sunt mincinoşi, ipocriţi şi ignoranţi,
Îndrăzneşte, fii tu sinceră, naturală şi cultă.
Într-o lume în care lenea primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu harnică.
Într-o lume în care nerăbdarea primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu răbdătoare.
Într-o lume în care oamenii sunt mereu nemulţumiţi şi nerecunoscători,
Îndrăzneşte, fii tu mulţumită şi recunoscătoare mereu.
Într-o lume în care desfrânarea primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu înfrânată.
Într-o lume în care anormalitatea primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu normală cu adevărat.
Într-o lume în care oamenii îşi doresc doar valori pământeşti, efemere;
Îndrăzneşte, doreşte-ţi tu valori cereşti, veşnice.
Într-o lume în care necredinţa primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu credincioasă.
Într-o lume în care oamenii îşi cultivă în ei aproape numai defecte,
Îndrăzneşte, cultivă tu calităţi, virtuţi, în tine.
Într-o lume în care necurăţia primează mai mult ca niciodată,
Îndrăzneşte, fii tu curată fizic, moral şi spiritual.
Într-o lume în care oamenii nu se mai căiesc de păcatele lor,
Îndrăzneşte, căieşte-te tu şi cere-ţi iertare; ţine post şi roagă-te!
Într-o lume în "întunericul" doreşte ca oamenii să uite de Dumnezeu,
Îndrăzneşte, te rog, nu-L uita; trăieşte cu El în inimă, suflet şi minte.
Într-o lume care este pe punctul de a se prăbuşi, a se sfârşi, încet,
Iar ţie îţi este frică de faptul că poate nu vei reuşi, că nu te vei mântui,
Îndrăzneşte, te rog, doreşte-ţi şi osteneşte-te să-ţi schimbi viaţa în bine,
Îndrăzneşte, te rog, lasă trecutul în spate şi mergi frumos pe drumul vieţii,
Îndrăzneşte, te rog, Dumnezeu niciodată nu te va părăsi, vei reuşi, vei birui.
_
(Poezia de mai sus - poezie care se numeşte "Într-o lume...;îndrăzneşte, vei reuşi, vei birui" - face parte din lucrarea "Mulţumesc pentru iubirea Ta" - o carte la care lucrez de ceva timp.
Ţi-am dăruit-o; sper să te ajute cu ceva!).
_

În altă ordine de idei, te rog, dacă ai timp, uită-te mâine, la ora 15:30, pe postul tv Antena2, la emisiunea Trăieşte sănătos (emisiunea prezentată de dna Simona Bălănescu). Este invitată şi dna nutriţionist Mihaela Bilic, cea pe care ţi-am recomandat-o. Vei avea ocazia să o vezi şi să îţi formezi o părere despre dânsa, atât ca om, cât şi ca şi medic, cel puţin în aparenţă.
_

Îţi mulţumesc din suflet pentru tot. Nu voi uita ce mi-ai scris!
Îţi doresc tot ce îţi doreşte Dumnezeu.
Cu iubire, respect, preţuire, recunoştinţă şi bucurie,
Nick

¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦
0
11-05-2011, ora 12:25
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
MULTUMESC!
DUMNEZEU SA TE OCROTEASCA SI IN CONTINUARE!

Si cand ne-o fi mai greu, sa ne amintim ca "ADEVARATA DRAGOSTE NU SE OPRESTE NICIODATA SI PENTRU NIMIC LA JUMATATEA DRUMULUI !"

(Si pe cine putem iubi desavarsit? Cine ne iubeste desavarsit?)
0
11-05-2011, ora 22:13
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦


Sărut mâna!
Teodora, doar atât mai pot să-ţi scriu: ♥♥♥
Numai bine,
Nicuşor álias Mr. Nick¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦
0
11-05-2011, ora 22:23
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
M-am gandit la tine, ai dreptate. Am vazut-o la tv pe dna dr. Bilic - rezonez! Dupa ce rezolv ce am acu programat deja, la dansa ma duc!
Te imbratisez cordial!
0
11-05-2011, ora 23:38
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦


Teodora, mă bucur mult că ai putut să o vezi pe dna dr. Bilic. Ştiam că vei rezona cu dânsa! Adevărul este că dânsa-i o dulceaţă de medic, cel puţin aşa-mi spune mie inima, ca de altfel şi mintea. Te va putea ajuta!
Îţi doresc să obţii cu facilitate o programare, şi să te faci bine.
Toate cele bune,
Nick


¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦
0
12-05-2011, ora 00:42
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sper din suflet, ca alti nutritionisti/gastroenterologi n-au auzit nici macar de intoleranta la fructoza, spunandu-mi sa nu mananc fructe, , , , nu mai zic daca se suprapune si cu cea la lactate+ alergii alimentare. Nu astept retete miraculoase, acum stiu ce inseamna astea si cat de greu se poate reface intestinu din asa ceva, dar macar sa-mi dea ceva intravenos, sau cum o fi, sa suplinesc marea lipsa de nutritienti (ca nici macar vitaminele clasice nu le pot lua imi fac tare rau in tractul digestiv). Da, mi-a placut pasiunea si interesul, sclipirea aceea a ei, , , , intelegi tu, ca la fel ai spus.
Ca sa nu mai spun ca o fi semn si faptul ca am citit mesajul tau, dar am crezut ca se referea la maine, desi era mesajul de ieri si totusi am schimbat postul la tv exact cand incepea emisiunea si am zis sa vad despre ce vorba azi :)

Spuneai ca lucrezi la o carte, daca te pot ajuta cu ceva, orice (am lucrat si in acest domeniu cate ceva), da semn, as face-o cu tot dragul.

Sa ne regasim cu aceeasi speranta!
0
21-05-2011, ora 03:43
Mr. Nick
Nu este medic/terapeut
Mr. Nick
¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦

Hristos a înviat! (se spune "Hristos a înviat" până la Înălţarea Domnului, adică până pe 2 Iunie, inclusiv, de regulă)

Teodora, eu simt că dna Bilic te va ajuta mai mult decât crezi, decât te aştepţi. Rămâne de văzut, cu voia Lui.
_

" Ca sa nu mai spun ca o fi semn si faptul ca am citit mesajul tau, dar am crezut ca se referea la maine, desi era mesajul de ieri si totusi am schimbat postul la tv exact cand incepea emisiunea si am zis sa vad despre ce vorba azi :) "
- Chiar asta a şi fost, un semn. Aşa a vrut Cineva; trebuia să citeşti mesajul şi trebuia să vezi ce trebuia să vezi ♥
_

" Spuneai ca lucrezi la o carte, daca te pot ajuta cu ceva, orice (am lucrat si in acest domeniu cate ceva), da semn, as face-o cu tot dragul. "

- Da, lucrez la o carte care va fi publicată doar în format electronic. Îţi mulţumesc mult pentru dorinţa de a mă ajuta. Momentan, din păcate, am sistat lucrul la ea, din cauza oboselii :( Când îl voi relua, să fii sigură că te voi avea în vedere în privinţa ajutorării, dacă va fi nevoie.
_

Toate cele bune,
Nick

¦●÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷●¦
0
03-06-2013, ora 18:18
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Buna Teodora, as dori sa stiu daca ti-ai rezolvat problema de sanatate. Si eu am CI de ani de zile si nu ii dau de cap cu medicamente. As dori sa stiu daca o recomanzi de doamna dr. Multumesc
0
01-11-2014, ora 17:39
gabrieldu
Nu este medic/terapeut
gabrieldu
Pentru Teodora: ar dori si altii sa stie ce ai mai facut intre timp. Ai pus kilograme sa ajungi la cat iti doreai?
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
 • Dieta nesănătoasă și mortalitatea din cauze cardiometabolice
 • HAPIfork – furculița inteligentă care îți monitorizează porțiile
 • Dietele low-carb vs. low-fat și predispoziția genetică pentru obezitate
 • Care este cea mai eficientă strategie pe termen lung când vrei să scazi în greutate?
 • Optimizarea dietei în prevenția steatohepatitei hepatice non-alcoolice
 •  
   
   
  Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
  Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.