Cauza hiperglicemiei
Buna ziua! Miercuri seara am iesit in oras si am baut vreo 4 beri (suficient cat sa ma imbat) iar vineri dimineata am fost la analize de sange, in urma carora mi-a iesit o glicemie de 168mg/dl. Joi bineinteles ca am fost foarte mahmur, dar este posibil sa-mi fi influentat consumul de alcool rezultatele analizelor sau ar trebui sa incep sa ma ingrojorez ca am diabet? Medicul mi-a recomandat o vizita la nutritionist sau diabetolog. Multumesc.
1 comentarii
Am uitat sa mentionez ca in august valoarea glicemiei era de 80 mg/dl. Am primit apoi tratament pt o anemie severa cu Hb 4.2 si tromboza bilaterala profunda (transfuzii de sange, perfuzii cu monofer, anticoagulante, acid folic si pastile cu Fe - altrifer). Nu stiu ce relevanta ar putea avea asta, dar ma intreb daca poti sa faci diabet asa curand, in conditiile in care imi fac analizele de sange lunar (pentru administrarea dozei de anticoagulant si controlul anemiei).
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Ac celule gastrice
- 7Analize medicale usor crescute
- 3Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 1Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?