Cazeum fara amigdalita
Va salut dle.dr Flueraru!
Sunt un fost pacient de-al dvs.Am un simptom ciudat si deranjant de aprox. 2-3 ani de zile.
La efort ( alergat, fotbal, sala ) simt nevoia sa tusesc des din cauza secretiilor din gat, iar atunci cand tusesc foarte tare imi ies de undeva din faringe mici bucati FOARTE urat mirositoare, galbene, sfaramicioase, uneori cubice alte ori de forma neregulata.Pana acum au fost de mici dimensiuni insa acum cateva zile a iesit o bucata de aproape 1 cm, ceea ce m-a facut sa merg la un control ORL.
Fiindca dr. respectiv a considerat prea nesemnificativ simptomul si l-a ignorat, va scriu dvs.
Am mai observat de asemenea un papilom buco-faringian ( lateral de lueta ) de 5-6 mm, aparut cam de 1 an.
Am poze cu gatul si cu acea bucatica insa nu stiu cum sa vi le trimit.
Multumesc anticipat si mult respect!
Sunt un fost pacient de-al dvs.Am un simptom ciudat si deranjant de aprox. 2-3 ani de zile.
La efort ( alergat, fotbal, sala ) simt nevoia sa tusesc des din cauza secretiilor din gat, iar atunci cand tusesc foarte tare imi ies de undeva din faringe mici bucati FOARTE urat mirositoare, galbene, sfaramicioase, uneori cubice alte ori de forma neregulata.Pana acum au fost de mici dimensiuni insa acum cateva zile a iesit o bucata de aproape 1 cm, ceea ce m-a facut sa merg la un control ORL.
Fiindca dr. respectiv a considerat prea nesemnificativ simptomul si l-a ignorat, va scriu dvs.
Am mai observat de asemenea un papilom buco-faringian ( lateral de lueta ) de 5-6 mm, aparut cam de 1 an.
Am poze cu gatul si cu acea bucatica insa nu stiu cum sa vi le trimit.
Multumesc anticipat si mult respect!
5 comentarii
dai clic pe fvaleriu
se deschide adresa cabnetului medical siacolo gasesti adresa mea pe hotmail
se deschide adresa cabnetului medical siacolo gasesti adresa mea pe hotmail
Buna ziua!Am si eu o problema, de cativa ani imi ies niste bobite, de marimea bobului de orez de culoare galbuie dar care miros ingrozitor(aceste bobite nu ies regulat, cam de doua ori pe luna).Nu am nicio problema la gat, sau febra, am sinusurile marite si amigdalele mari, iar acum iau tratament pt tbc.Tbc-ul mi-au zis doctorii ca il am de ani, doar ca acum s-a activat in urma unei raceli la plamani.Ce as putea sa iau pentru acele bobite, am citit aici si am gasit ca se numesc cazeum si am mai citit ca pot face gargara cu ceai de musetel dupa fiecare masa, altceva imi mai puteti indica?Multumesc.
citeste tot ce gasesti depsre amigdalita cu cazeum
dupa ce scapi de tbc.. tre sa scoti amigdalele
dupa ce scapi de tbc.. tre sa scoti amigdalele
Am fost la ORL, mi-a sugerat sa nu imi scos amigdalele, dar mi-a zis ca am candida si sa imi fac niste teste de laborator.Maine ma duc.As vrea sa stiu daca candida are legatura cu cazeum si daca din cauza candidei am gura urat mirositore.Multumesc.
in acest caz... si cazeumul si candida.. au aceiasi cauza
problemele gastro-intestinale, medicamentele luate si alimentatia incorecta
problemele gastro-intestinale, medicamentele luate si alimentatia incorecta
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.