Ce am putea face? Otita externa!

05-07-2019
ada93
Nu este medic/terapeut
ada93
Buna ziua!
Mama mea are o problema de aproximativ 4 zile. Are o durere foarte acută de ureche. O doare urechea stângă cu tot cu dantura, cap, ochi. Cand înghite, simte ca ii pocneste ceva in interiorul urechii, ca și când ar fi fost infundata si pocneste/se aude ceva mai puternic acolo si simte acolo un zgomot ca un "fasait", spune ea. De precizat faptul că nu se scurge niciun lichid din urechea ei.
Ea a fost la farmacie si i s-a recomandat otis-t spray si nurofen rapid de 20 mg, insa nu a cedat durerea de loc. Din contra, durerea este din ce in ce mai insuportabilă.
Ea lucrează intr-un mediu de lucru cu condiții mai neprielnice, iar în ultimele zile a fost nevoită să lucreze în apa si frig.
Ce credeti ca ar trebui sa ia ca sa ii treaca durerea? (macar pana ajunge la doctor) Pana luni nu are cum sa ajunga la doctor, iar durerea a devenit insuportabilă pentru ea. Si simte ca si cand urechea ar fi usor inflamata pe interior.
Ne-ati putea recomanda un antibiotic, va rog?
2 comentarii
1
07-07-2019, ora 00:41
Ioanna1101
Nu este medic/terapeut
Ioanna1101
Buna ! Am avut si eu aceleași simptome ca si mama ta, eu incercam sa imi tin urechile acoperite, si sa nu stau in curent, iar ca si tratament am primit antibiotice de la medicul de familie, de preferat ar fi sa ajunga cat mai repede la un medic.
0
10-07-2019, ora 22:16
ada93
Nu este medic/terapeut
ada93
Multumesc frumos pentru sfat. Abia acum a inceput sa isi revina. Ati avut dreptate, a fost nevoită si mama să ia antibiotic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când sunt indicate antibioticele în otită/ otalgie (durerea de ureche)
  •