Ce ar trebui sa fac? in relatia in care sunt ma simt abuzata psihic sau emotional
Buna ziua, ce ar trebuii sa fac daca in relatia in care sunt ma simt abuzata psihic sau emotional dar in acelasi timp simpt ca si eu fac acelasi lucru ( abuz psihic si emotional) partenerului meu..cu toate ca nu imi dau seama atunci cand o fac..adica acum ca sunt "constienta " de chestia asta poate reusesc sa schimb cumva asta la mine..dar apoi am sa raman eu victima? . Pt ca el nu o sa accepte ca face una ca asta chiae daca vorbesc cu el, va spune mereu ca eu sunt prea sensibila
2 comentarii
Bună ziua!
Mergeți la terapie de cuplu să învățați să gestionați relația astfel încât să nu vă mai faceți rău unul altuia.
Dacă nu acceptă să mergeți împreună puteți merge singură, pentru că atunci când unul din parteneri schimbă ceva la el, poate produce schimbări și la celălalt
Mergeți la terapie de cuplu să învățați să gestionați relația astfel încât să nu vă mai faceți rău unul altuia.
Dacă nu acceptă să mergeți împreună puteți merge singură, pentru că atunci când unul din parteneri schimbă ceva la el, poate produce schimbări și la celălalt
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie