ce poate fii agioedem ereditar?

06-02-2008
elliedany
Nu este medic/terapeut
elliedany
As dori un raspuns la problema mea pentru ca il caut de 6ani.De 6ani imi apar pete rosiatice ma mananca si se extind ca niste plagi pe maini pe picioare. Nu sunt purulente.Mai rau e ca mi se umfla si la fata(la buze, obraz, ba la frunte, barba sau ochi.Ma deformez f. rau.Mai mi se umfla la degete, la mana, ba in talpa, sau la laba piciorului.Am facut multe investigatii, nu m-au gasit alergica la nimic.Am avut si limba umflata de cateva ori ceea ce ma impiedica sa respir.Si am avut de multe ori senzatia ca ma sufoc.Bunica mea a murit sufocata.E OARE VORBA DE AEE?
2 comentarii
0
06-02-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Terenul alergic este DE OBICEI ereditar. Asta, desigur, nu înseamnă că boala va progresa până veţi muri sufocată, dar nici singură nu se vindecă, fără un tratament specific adresat cauzei. Aveţi nevoie de un tratament homeopatic din partea unui homeopat cu multă experienţă. Până atunci, abţineţi-vă de la orice tratament cu derivaţi de cortizon, care nu vor face decât să arunce gunoiul sub preş într-un astfel de caz.
0
22-02-2011, ora 16:34
elliedany
Nu este medic/terapeut
elliedany
De 7ani am urticarie cronica si sindromul quinche.Ce medicamente sa iau pt ameliorare?Se va vindeca vreodata aceasta boala sau e pt toata viata?Ce n-am voie sa mananc?La ce spital din bucuresti sa merg sa fac investigatii mai amanuntite.In speranta ca imi va raspunde un medic, multumesc anticipat si doresc sanatate toturor.
Adaugă un comentariu / răspuns