Ce sa cred?
Prietena mea, Intr o seara, a inceput sa isi mute lucrurile dintr o geanta in alta si la un moment dat a scos o pereche de chiloti din geanta cu care a mers la munca...la care imi spune..".astia ii tin de schimb pentru cand merg la epilat(inghinal)"
Am intrebat o daca a fost la epilat in ultima perioada, daca are in plan sa mearga sau daca se asteapta sa ii vina menstruatia, si a raspuns ca nu.
Sincer va spun, mi se pare tare dubios.
Voi ce credeti ?
Am intrebat o daca a fost la epilat in ultima perioada, daca are in plan sa mearga sau daca se asteapta sa ii vina menstruatia, si a raspuns ca nu.
Sincer va spun, mi se pare tare dubios.
Voi ce credeti ?
2 comentarii
Nu pare nimic dubios ca o femeie tânără să aibă o pereche de chiloți de rezervă în geantă. Mi se pare dubios să o întrebi. Și dacă simt că transpiră, sunt femei care-și schimbă chiloții, nu numai că se așteaptă să le vină ciclul sau să meargă la epilat sau la un doctor. Chiar trebuie să o urmărești în tot ce face? O relație e bazată pe încredere în primul rând și atunci când îți pui tot felul de întrebări și devii suspicios la orice, într-un final acea relație se prăbușește.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie