Ce sa cred?

02-12-2018
Looop
Nu este medic/terapeut
Looop
Prietena mea, Intr o seara, a inceput sa isi mute lucrurile dintr o geanta in alta si la un moment dat a scos o pereche de chiloti din geanta cu care a mers la munca...la care imi spune..".astia ii tin de schimb pentru cand merg la epilat(inghinal)"
Am intrebat o daca a fost la epilat in ultima perioada, daca are in plan sa mearga sau daca se asteapta sa ii vina menstruatia, si a raspuns ca nu.
Sincer va spun, mi se pare tare dubios.
Voi ce credeti ?
2 comentarii
0
02-12-2018, ora 11:45
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu pare nimic dubios ca o femeie tânără să aibă o pereche de chiloți de rezervă în geantă. Mi se pare dubios să o întrebi. Și dacă simt că transpiră, sunt femei care-și schimbă chiloții, nu numai că se așteaptă să le vină ciclul sau să meargă la epilat sau la un doctor. Chiar trebuie să o urmărești în tot ce face? O relație e bazată pe încredere în primul rând și atunci când îți pui tot felul de întrebări și devii suspicios la orice, într-un final acea relație se prăbușește.
0
02-12-2018, ora 12:09
Looop
Nu este medic/terapeut
Looop
Aveti dreptate.
Multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul