Ce sa fac ? Nu pot sa renunț la ea..

23-07-2019
alexandru008
Nu este medic/terapeut
alexandru008
Buna ziua. As avea si eu nevoie de un sfat.. sunt împreună cu o fata de 2 ani si 7 luni si eu cu ea am mai avut certuri ca in orice relație.. toti ne certam dar de cand cu bacul ca am varsta de ai mei mi-au spus sa ma ocup de scoala si sa mai las putin din vorba cu ea.. fiindcă nu vrea sa ma fac de ras, noi toti din familie am luat si vrem sa luam examenele care ne ies in cale cu brio. In fine, situația sta in felul urmator.. eu nu prea mai discutam cu ea, ea a știut de la mine chestia asta.. dar intre timp a apărut un băiat intre mine si ea de care nu mi-a spus pana de curand si se cunosc de aproximativ 4 luni de zile. Eu aveam parolele si ea la fel de la fb/insta/snap. Si nu au vorbit deloc acolo, acum treaba sta in felul urmator, ea mi-a zis ca băiatul ăla este var cu ea si ca nu au nimic de împărțit unul cu altul si ca doar se cunosc, dar defapt eu cand m-am intalnit cu ea acum 2 săptămâni avea poze cu el in masina lui personală și o poza mi-a atras mai mult atenția că stăteau aproape bot in bot, m-am luat la cearta ca orice băiat pentru iubita lui cu el i-am spus care e treaba si l-am intrebat ce treaba mai are cu ea si a spus că nu are nimic ca el are o altă relatie si mi-a dat un screenshot cu o conversație de pe facebook cu el si cu o fata care bineinteles este fake. Ea nu stie ce sa faca in momentul asta, ca mi-a spus că a început să țină la el. Ea m-a mintit ca a intrat în casa aseară si intenționat am stat sa vad care este treaba si daca minte si ea nu trecuse deloc prin fata scării ca stăteam în zona ei si la 20 de minute apare ea cu ala si o coboară din masina, cand a fost vorba sa vorbim a urcat sus in bloc si m-a lăsat împreună cu băiatul ăla, si Nu l-am luat la bătaie si am inceput sa vorbesc cu el deschis sa vad care este situația ca, cu toate că după minciunile astea chiar si-o merita putin pe coaja. Am stat am vorbit si i-am zis sa o sune pe ea ca el tot zicea ca e împreună cu ea si ca s-au sărutat și nu stiu ce, vorbeam toti 3 ea era casa si noi doi la telefon cu ea la scara si a întrebat-o dacă sunt împreună si Ea a zis ca cu mine este in pauza si el cu el este in cunoaștere ca nu este nimic oficial. Bun am inteles, am stat am discutat după cu el si ea ma suna si pe mine si pe el, am simtit ca ma suna telefonul si am sa raspund la mesaje si din butoanele de volum setat si am raspuns ca stiam ca este ea sa i vada adevarata fata si l-am tras de limba și spunea de ea ca i place "sa i se vada p***a, sa isi arate curul prin haine" si ca este geloasă pe cineva care i-a dat lui mesaje si cacaturi de genul care a deranjat-o si s-a certat cu el. Ea acum vrea sa îi ofere afectiune prin mesaje iar apoi in seara asta sa vorbeasca cu o fata sa vada daca are două fețe. Ce este de facut in cazul asta ? Nu pot sa renunț la ea.. am ajuns sa stau sa o astept prin oras fără să știe că sa o vad, Sa ma tai pe mâini de nervi..am fost si in spital. Nu pot sta fără ea.. ce sfaturi mi-ati putea oferii?
2 comentarii
0
24-07-2019, ora 09:50
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
O relație funcționează dacă cei doi își doresc. Cu cât forțezi mai mult nota, cu atât o vei depărta mai mult de tine.
Iar faptul că ai comportamente de felul acesta nu-ți ajută. Fetele vor alături de ele un bărbat puternic, pe care să se bazeze, nu unul care las primul eșec cedează nervos. Tăiatul pe mâini este un dezechilibru psihic, nicidecum un comportament normal, iar dacă nu reușești să-ți stăpânești astfel de comportamente, e bine să ceri sfatul unui psiholog.
0
30-07-2019, ora 11:48
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E bine sa discuti cu un psihoterapeut Alexandru. Nu doar pentru relatia asta, ci si pentru cele ce vor urma

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul