Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?

18-09-2021
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Ce sa iau pentru concentrare in asociere cu Rispolept Consta și Prozac?
Ceva care sa nu facă rău asociat cu psihiatricele.
Fostul doctor mi-a recomandat Neuro Optimizer, un neurolog consultat în februarie Pramistar și actualul doctor psihiatru mi-a zis că nu îmi dă nimic pentru așa ceva deoarece mă pot agita însă eu vad pe pielea mea că am probleme de concentrare, atenție și orientare in spatiu care mă deranjează foarte mult.Eu ies afara numai însoțit că nu pot sa mă concentrez nici să trec strada într-o intersecție aglomerată daca nu e semafor.Cateodata trebuie sa o iau înainte spre un loc și eu mă duc în altă parte după dandu-mi seama că trebuia să o iau înainte, am mintea înceată, nu pot sa mă orientez bine și în plus nu prea mai pot sa fac calcule matematice puțin mai complicate, înainte știam.Simt că mintea mea nu mai e performanță că înainte și vreau să iau ceva foarte bun pentru creier însă nu as vrea nici ceva sa îmi facă rău pentru că eu mai iau Rispolept Consta și Prozac.Nicaieri nu am găsit asigurări clare și sigure că Neuro Optimizer sau Pramistar sau altceva se potua în siguranță cu medicația psihiatrica.Eu nu se vrea sa ajung internat în spit din cauza suplimentelor sau medicamentelor pentru concentrare că nu am mai fost internat deloc și mi-e groaza de spitale.Neurologul mi+a dat 1 Pramistar și un Neurovert pe zi însă eu am luat de 6 luni numai Pramistar una și nu are niciun efect, ar trebui sa trec la 2 dar mi-e frica sa nu îmi facă rău.
Ce altceva foarte foarte bun și sigur și nepericulos pot sa iau pentru creier că sa am mintea mai limpede, mai concentrată și mai atenta?
Sa iau Neuro Optimizer fara probleme doar 1 pe zi(pe prospect scrie 4) sau Pramistar 2 pe zi?
Eu trebuie sa le cumpăr că nimeni nu îmi compensează Pramistarul merg doar pe rețetă de la neurolog așa și cu neuro că e supliment.
Sau sa iau altceva?Dar ce este mai bun și mai sigur și nepericulos pentru creier că sa iau împreună cu Rispolept și Prozac?
Scuzați-mi insistenta pe acest subiect însă
din cauza că actualul doctor nu vrea sa îmi dea nimic pentru concentrare că mă agita și zăpăcește creierul și el nefiind nici cu suplimentele alimentat adică nue recomanda sunt nevoit sa iau eu de capul meu sau sa merg la alti doctori neurologi cum am făcut. El nu vrea asta deși fostul doctor și neurologul mi-au dat cate ceva și mi-au zis că nu e așa cum zice actualul însă nu as vrea sa plec nici de la actualul că îmi știe istoricul bolii și nu e un doctor rău dar are reticenta asta cu suplimentele și cu astea de concentrare că nu vrea sa le asocieze.
Eu știu sigur că văd pe pielea mea că am probleme cognitive și de concentrare lcare mă deranjează foarte mult și as avea nevoie să iau ceva..însă nu știu ce..care sa fie sigur și nepericulos in asociere cu risperidona și fluoxetina.
Poate mă puteți ajuta voi dacă puteți și știți.
Va rog mult.
Mulțumesc și o toamna cu zile frumoase și plăcute fiecăruia!
2 comentarii
1
18-09-2021, ora 21:41
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Ceri anumite lucruri , dar nu spui nimic , virsta, inaltime, greutate si alte probleme ce le ai, ori le-ai avut si poate te ajuta cineva.
1
19-09-2021, ora 18:06
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Intreaba daca poti lua TONOTIL, nu stiu daca merge cu medicatia pe care o iei, insa pe mine m-a ajutat foarte mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: