Ce se întâmplă cu ea?

24-02-2019
Bubico 10
Nu este medic/terapeut
Bubico 10
Bună seara! Iubita mea nu mai vrea sa facem dragoste. I-am zis sa facem și a zis că nu, că nu simte sa o facă. Am întrebat-o dacă mă înșală, a zis că nu, dacă are pe altcineva, a zis că nu, dacă o face cu altcineva, a zis că nu, doar că nu simte sa o facă! Am atins-o în părțile intime și a zis sa nu mai insist, că de ce insist. Am întrebat-o dacă se mai simte atrasa de mine, a zis că da, dacă mai simte ceva pentru mine și dacă mă iubește și a zis că da! Ce se întâmplă? De ce face așa?
5 comentarii
0
25-02-2019, ora 09:40
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna ziua
Poate e Intr o perioada mai proasta stresanta sau ceva probleme organice hormonale și chiar are libidoul scăzut.Discutati cu ea și dacă nu aflați motivul mergeți la un psihosexolog pentru a face terapie de cuplu
0
25-02-2019, ora 09:47
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Dorinta sexuala a unei femei este determinată de interactiunea complexă a mai multor componente: intimitatea, bunastarea fizica si emoționala, experientele si stilul de viata, credintele si valorile sale si relatia cu partenerul.
Atunci când dorința scade, pot fi cauze fizice, hormonale sau psihologice.
E nevoie să meargă la medic pentru a depista adevărata cauză. Dacă nu sunt probleme medicale, poate apela la un psiholog cu competențe pe psihosexologie
0
25-02-2019, ora 10:10
Bubico 10
Nu este medic/terapeut
Bubico 10
Va mulțumesc pentru răspunsuri! Ce este drept, in trecut m-am comportat urat cu ea(jigniri) și a spus că atunci a tăcut și că n suporta iar acum izbucnește! A spus că este instabila emoțional! Dumneavoastră crede-ti că are pe altcineva cu care întreține relații sexuale?
0
25-02-2019, ora 15:31
Psihologie, București
Să-nțeleg că ne ceri să ghicim?
Numai ea știe adevărul.
Spui că-n trecut ai jignit-o. Tu nu știi că un bărbat este caracterizat și prin atitudinea pe care o are față de o femeie? Când iubești o femeie o respecți și-i ești alături la bine și la greu, nu o jignești.
Dacă ea a rămas alături de tine și în condițiile astea, înseamnă că te-a iubit și a sperat să te schimbi.
0
04-03-2019, ora 14:35
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Daca acum ‘iti plateste niste polite’ e important sa afli ce a nume a deranjat-o si sa discutati deschis despre ce puteti face amandoi ca viata voastra sa fie mai implinita; emotional si sexual. Un terapeut de cuplu va poate ajuta sa ajungeti mai usor la o concluzie.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul