Ce se întâmplă cu ea?
Bună seara! Iubita mea nu mai vrea sa facem dragoste. I-am zis sa facem și a zis că nu, că nu simte sa o facă. Am întrebat-o dacă mă înșală, a zis că nu, dacă are pe altcineva, a zis că nu, dacă o face cu altcineva, a zis că nu, doar că nu simte sa o facă! Am atins-o în părțile intime și a zis sa nu mai insist, că de ce insist. Am întrebat-o dacă se mai simte atrasa de mine, a zis că da, dacă mai simte ceva pentru mine și dacă mă iubește și a zis că da! Ce se întâmplă? De ce face așa?
5 comentarii
Buna ziua
Poate e Intr o perioada mai proasta stresanta sau ceva probleme organice hormonale și chiar are libidoul scăzut.Discutati cu ea și dacă nu aflați motivul mergeți la un psihosexolog pentru a face terapie de cuplu
Poate e Intr o perioada mai proasta stresanta sau ceva probleme organice hormonale și chiar are libidoul scăzut.Discutati cu ea și dacă nu aflați motivul mergeți la un psihosexolog pentru a face terapie de cuplu
Dorinta sexuala a unei femei este determinată de interactiunea complexă a mai multor componente: intimitatea, bunastarea fizica si emoționala, experientele si stilul de viata, credintele si valorile sale si relatia cu partenerul.
Atunci când dorința scade, pot fi cauze fizice, hormonale sau psihologice.
E nevoie să meargă la medic pentru a depista adevărata cauză. Dacă nu sunt probleme medicale, poate apela la un psiholog cu competențe pe psihosexologie
Atunci când dorința scade, pot fi cauze fizice, hormonale sau psihologice.
E nevoie să meargă la medic pentru a depista adevărata cauză. Dacă nu sunt probleme medicale, poate apela la un psiholog cu competențe pe psihosexologie
Va mulțumesc pentru răspunsuri! Ce este drept, in trecut m-am comportat urat cu ea(jigniri) și a spus că atunci a tăcut și că n suporta iar acum izbucnește! A spus că este instabila emoțional! Dumneavoastră crede-ti că are pe altcineva cu care întreține relații sexuale?
Să-nțeleg că ne ceri să ghicim?
Numai ea știe adevărul.
Spui că-n trecut ai jignit-o. Tu nu știi că un bărbat este caracterizat și prin atitudinea pe care o are față de o femeie? Când iubești o femeie o respecți și-i ești alături la bine și la greu, nu o jignești.
Dacă ea a rămas alături de tine și în condițiile astea, înseamnă că te-a iubit și a sperat să te schimbi.
Numai ea știe adevărul.
Spui că-n trecut ai jignit-o. Tu nu știi că un bărbat este caracterizat și prin atitudinea pe care o are față de o femeie? Când iubești o femeie o respecți și-i ești alături la bine și la greu, nu o jignești.
Dacă ea a rămas alături de tine și în condițiile astea, înseamnă că te-a iubit și a sperat să te schimbi.
Daca acum ‘iti plateste niste polite’ e important sa afli ce a nume a deranjat-o si sa discutati deschis despre ce puteti face amandoi ca viata voastra sa fie mai implinita; emotional si sexual. Un terapeut de cuplu va poate ajuta sa ajungeti mai usor la o concluzie.
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie