Ce se intampla daca este intrerupt trat. antibioticului?

01-03-2009
jazerat
Nu este medic/terapeut
jazerat
Am facut timp de o saptamana tramanent cu Ciprinol comprimate si nu l'am luat la ora stabilita. de ce trebuie respectat orar'ul cu exactitate? ce se intampla daca am reluat tratamentul dupa 24 de ore ? va multumesc.
1 comentarii
0
01-03-2009, ora 16:24
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Ciprofloxacina, antibioticul din Ciprinol, are o durata de viata nu prea mare si este eliminata din sistem, de aceea antibioticul se ia de obicei o data la 6-8-12 h, depinzand exclusiv de posologie si tipul antibioticului...(..) dar si datorita faptului ca, o infectie, este destul de grava, poate provoca o septicemie, complicatii si atunci, unei persoane (depinde de varsta si kg) i se administreaza cantitati de minim 250-500 mg, la intervale mici de timp, pentru a face fata agentului patogen.
Daca ati reluat administrarea dupa 24 de ore, nu vi se intampla nimic, doar ca scade oarecum eficacitatea tratamentului. De preferat este, ca dumneavoastra sa urmati orarul cu exactitate, asta pentru a avea cele mai bune rezultate, daca nu, le veti avea mai minimalizate decat in mod normal!

Numai Bine!
Adaugă un comentariu / răspuns