ce se intimpla cu sotul meu?

03-01-2011
ida_aris78@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
ida_aris78@yahoo.com
Sotul meu are 35 de ani si cred ca are probleme de sanatate destul de mari.In urma cu 2-3 ani in urma am observat ca in momentul in care el statea in pozitie sezind i se clatina capul.L-am intrebat daca isi da seama de acest lucru si mia raspuns ca doar citeodata cind este atentiona de catre cineva si i se intimpla acest lucru doar atunci cind este obosit si nu s-a odihnit suficient.Dar trecind anii acum clatinatul capului este aproape zilnic si chear daca este suficient de odihnit.Am observat ca acum parca si miinile tremura dar foarte putin.Cu 10 ani in urma a facut o criza de spasmofilie a facut u tratament cu calciu si magneziu si apoi ni sa dat o trimitere la pshiatrie datorita faptului ca el dupa criza de spasmofilie devenise speriat se speria si daca aprideam becul si atunci am mers la sectia de pshiatrie.Acolo iau dat un tratament de linistire dar pe linga tratament iau facut o infiltratie in cap.Acum intreb : clatinatul capului se poate trage de la acea infiltratie sau este cu totul alta problema?
3 comentarii
0
04-01-2011, ora 17:34
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Mergeti la un consult neurologic ( ar putea fi o boala Parkinson cu debut precoce?????); numai bine
0
06-01-2011, ora 15:45
ida_aris78@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
ida_aris78@yahoo.com
Va multumesc pt raspuns.O sa incercam sa gasim o clinica de neurologie inafara orasului de unde locuim pt ca.Am citit despre Parkenson stiu cum debuteaza chear am avut ocazia sa intilnesc oameni cu aceasta boala, dar majoritatea lor aveau 55-60 ani.Acum ma intreb daca sotul meu are 35 de ani ar putea fi vindecat de aceasta boala daca i se pune diagnosticul de parkenson?
0
06-01-2011, ora 16:57
Marcela Nedea
Nu este medic/terapeut
Marcela Nedea
Tulburarea despre care vorbiti nu poate sa provina de la infiltratia pe care ati mentionat-o. Puteti obtine indrumari de la domnul Acad. Prof. Dr. Constantin Popa, medic primar neurolog, sef sectie neurologie la Institutul national de neurologie si boli cardiovasculare din Bucuresti, gratuit, in fiecare vineri intre orele 10:00--11:00 la telefon 0785195503 sau la 0213364079. Sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns