ce tratament imi recomanda-ti?
De citeva luni imi apare o iritare a pielii de culoare rosie fara puncte de puroi intre coapse in jurul organelor sexuale care apare si dispare foarte greu indiferent cu ce ma ung si care se manifesta cu mincarimi insuportabile.Acum mi-a aparut de 2 saptamini si nu imi dispare, va implor din suflet ajutati-ma ca nu ma pot deplasa si nu pot sa merg la un dermatolog si in plus uneori nu am bani nici de paine si nu am pe nimeni
Mentionez faptul ca nu am avut relati intime de multi ani
Daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce tratament sa iau o sa ma rog seara de seara la D-ZEU pt el
MULTUMESC D-ZEU SA VA BINECUVINTEZE
Mentionez faptul ca nu am avut relati intime de multi ani
Daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce tratament sa iau o sa ma rog seara de seara la D-ZEU pt el
MULTUMESC D-ZEU SA VA BINECUVINTEZE
1 comentarii
Spalati intai zona, apoi aplicati Triderm crema, in strat subtire, masand usor sa intre in piele, de 2 ori pe zi, dimineata si seara.
Daca sunteti mai plinuta si coapsele se ating una de alta este bine sa puneti o compresa sterila intre picioare dupa aplicarea cremei.
Daca sunteti mai plinuta si coapsele se ating una de alta este bine sa puneti o compresa sterila intre picioare dupa aplicarea cremei.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica