Ce ziceți de Bilomag Forte pt concentrare?
A luat cineva Bilomag Forte de la Zdrovit care are magneziu, gincko biloba, lecitina și vitamina B6 pentru concentrare?V-a ajutat?
6 comentarii
Cica în cazul Ginkgo Biloba interacțiunile nu se cunosc scrie asta in manualele de psihofarmacologie.
Eu am luat ginko cu psihiatrice și a fost ok.
Și un doctor de pe net de pe platforma ASSMB mi-a zis că pot sa iau maxim 80-, 90 mg pe zi asta după ce i-am povestit cazul meu.
Deci nu știu dacă chiar interacționează.Eu în trecut nu am simțit nimic
Eu am luat ginko cu psihiatrice și a fost ok.
Și un doctor de pe net de pe platforma ASSMB mi-a zis că pot sa iau maxim 80-, 90 mg pe zi asta după ce i-am povestit cazul meu.
Deci nu știu dacă chiar interacționează.Eu în trecut nu am simțit nimic
ce stiu sigur, e ca cei care iau alprazolam in timp ce iau ginkgo, alprazolamul nu isi mai face efectul. de aici am si tras concluzia ca interactioneaza. stiu de pe un site medical... recunoscut ca fiind ok
nu prea am studiat planta, pt ca din start nu o pot cumpara. e excesiv de scumpa
nu prea am studiat planta, pt ca din start nu o pot cumpara. e excesiv de scumpa
uite am gasit articol... probleme xanax, risperiona...
wb.md/3apm4C2 (de pe webmd)
###
xanax
"Taking ginkgo along with alprazolam might decrease the effects of alprazolam in some people."
traducere: se reduce efectul alprazolamului
###
###
risperidona
"Ginkgo might decrease how quickly the liver breaks down risperidone. This might increase the risk of side effects from risperidone such as drowsiness, dizziness, or dry mouth."
traducere: ginkgo reduce timpul de metabolizare a medicamentului. acest lucru creste riscul efectelor secundare ale risperidonei
###
wb.md/3apm4C2 (de pe webmd)
###
xanax
"Taking ginkgo along with alprazolam might decrease the effects of alprazolam in some people."
traducere: se reduce efectul alprazolamului
###
###
risperidona
"Ginkgo might decrease how quickly the liver breaks down risperidone. This might increase the risk of side effects from risperidone such as drowsiness, dizziness, or dry mouth."
traducere: ginkgo reduce timpul de metabolizare a medicamentului. acest lucru creste riscul efectelor secundare ale risperidonei
###
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Stearat de magneziu in exces?
- 4Suplimente alimentare administrate profilactic
- 3suplimente alimentare si chimioterapia
- 3calcein d3
- 6Female Hormone Blend, imbunatateste si mentine echilibrul hormonal feminin
- 3Ginkgo biloba
- 9Adolescentul are nevoie de proteine?
- 2Administrare suplimente alimentare, un sfat!
- 1Supliment alimentar Extreme Cut Green
- 0Administrarea suplimentelor alimentare.
- 1Ginkgo Biloba pentru concentrare și memorie și concomitent medicație psihiatrica?
- 2Supliment alimentar Centrum
- 0Etinerv ?
Mai multe informații despre: Ginkgo Biloba suplimentele alimentare interactiuni intre medicamente, suplimente si alimente
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: