Cei mai buni psihiatri; clinici din Romania

29-04-2010
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Revin pe forum dupa o lunga perioada de absenta, din cauza starii mele in urma unor evenimente.In toata acesta perioada mi s-a conturat dorinta de a documenta exceptional subiectul de mai sus.Fiecare dintre noi avem nevoie de cele mai bune scheme de tratament, de cei mai iscusiti oameni in psihofarmacologie.Putem pierde multi ani in conul de umbra al unui tratament inadecvat, insuficient, neadaptat, din greseala de a merge pe acelasi drum al unei singure pareri medicale.Consider ca e f important de a auzi cat mai multe pareri, de a putea face diferenta intre cele mai bune indicatii.De aceea am deschis acest topic, pentru ca fiecare sa posteze informatii despre medicul de care a fost f multumit, in special cei care au fost la numerosi pana sa-l gasesca pe cel care a dat curs unei f bune abordari terapeutice.Oare nu e trist cand poate exista o schema ideala pentru noi, dar nu am gasit pe cel care sa ne-o adapteze.Daca ati fost internati undeva si ati fost f multumit sub tratamentul unui medic, e bine de stiut.Va rog mult participati la acest subiect!
55 comentarii 12 Înainte ›
0
30-04-2010, ora 20:39
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
BLUE83 a scris:
*********************************
avem nevoie de cele mai bune scheme de tratament,
********************************
-
***************************************************
Oare nu e trist cand poate exista o schema ideala pentru noi, dar nu am gasit pe cel care sa ne-o adapteze.
************************************************

Schema ideala la care visezi dumneata, este doar UN MIRAJ!!! Fiindca nu rezolva nimic fundamental, in general complica lucrurile si mai mult!

Ma autocitez cu ceea ce am scris pe un alt topic:
****************************************************************************************************************
"Specialistul" la recomandarea caruia iei tu foarte constiincioasa Zyprexa, este sclavul unui sistem ce are are drept sarcina, "tratamentul" a inca alte zeci de mii de zgubilitici, medicina de turma.
El nu reprezinta pt tine vreo autoritate paterna, care sa te scoata FORTAT din casa fiindca stie ca aia te-ar ajuta cu siguranta :
***************************
"Hai fata mea, du-te si alearga prin parc, ca omul e facut sa se miste, nu sa faca sindrom de imobilizare in fata computerului"
*********************************
In schimb, cu Zyprexa si Xanax, indiferent ce ar face pacientul acasa, halucinatiile dispar, totul intra intr-o acalmie relativa!
Aaa si bineinteles, spune Tatal Nostruuuu:
-
Painea noastra cea de toate zilele
Da-ne-o noua astazi.
-
Pai daca as lua si io niste nafura, sa ma ajute D-zeu, n-as avea iar halucinatii?
Cultura in care traim, nu este cumva o farsa?
****************************************************************************************************
Lumea in care traim este o adevarata tragi-comedie pe ecran lat, D-zeu cred ca se distreaza de minune.
****************************************************************************************************

Eu cum de nu am mai luat neuroleptice, antipsihotice? Mai cauta prin ce am scris pe forum si vei intelege!
1
30-04-2010, ora 21:54
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Subiectul e bun, cine nu are chef sa scrie ceva util pe tema sa se abtina.Sunt oameni ce au nevoie de medicamente, unii depind de ele pe tot parcursul vietii.Daca nu ai experienta psihiatrica o sa vbesti aiurea de medicamente.Ele sunt bune ptr omul care are nevoie de ele, daca tu ai putut pana la urma functiona independent de ele, asta e cazul tau fericit, dar nu generaliza si vbi aiurea.Subiectul e CEI MAI BUNI PSIHIATRI;CLINICI DIN ROMANIA.Cei de aici de pe forum au nevoie de psihiatrie, de sfaturi utile spre o mai buna functionare de zi cu zi.Care nu mai pot de sanatosi sa scrie in alta parte.
1
02-05-2010, ora 21:32
cobra5998
Nu este medic/terapeut
cobra5998
Daca pana acum nu a zis nimeni atunci zic eu de un spital.Am fost internat la Socola 1 luna.Eram la pavilionul 2 barbati.Dupa ce am scapat de stricta supraveghere a fost mai bine, sunt asistenti de treaba.
0
05-05-2010, ora 18:05
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Da, am auzit de SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE SOCOLA/IASI.Se pare ca e o clinica buna.-*



(*modificat de administrator)
0
06-05-2010, ora 20:33
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
As adauga si eu un spital, recent reabilitat, Spitalul Voila din Campina, care are un ambient foarte tonic, fiind situat aproape de o padure, cu un fost castel al printului Stirbei in interior, transformat acum in pavilion, care adaposteste atat cladirea administrativa, cat si saloane pentru pacienti.Mai sunt pavilioane colorate in diverse culori, pini batrani si un personal dedicat pacientilor: as nominaliza aici pe dr.Elzza Eugenia Moruzzi si dr.Tranulis Adrian, dar si pe psihologul unitatii, Dinu Veronica.Evident, nu este o clinica de lux, dar este una in care se poate trai civilizat.
1
06-05-2010, ora 23:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
In privinta psihiatrilor, nu stiu daca exista psihiatri buni si unii mai putini buni.
Mai degraba exista medicamente care ni se potrivesc si medicamente pe care nu ar trebui sa le luam din cauza efectelor secundare care sunt mult prea mari.
Cat despre doze, psihiatrul iti da doza pe care o stie el, dar de multe ori am observat ca cel mai bine este sa verificam doza cea mai mica posibila cu care functionam.
De exemplu, conform prospectului eu ar trebui sa iau vreo 700 mg Depakine pe zi, dar am ajuns la concluzia ca functionez si cu 250 mg.
Cat despre spitale, recomand Spitalul Sfantul Stelian din Bucuresti. Cei interesati pot da un search pe Google pentru a afla mai multe date despre el.
0
07-05-2010, ora 21:50
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Eu nu scriu pentru mine, ci pentru voi cititorii cu intentii de a va vindeca de suferintele psihice, ma refer fobie si anxietate.

Imi asum riscul in ceea ce scriu ca gandesc despre aceasta tema.Poate tu cititorule nici nu te-ai gandi la o solutia de vindecare sau magie, poate tanjesti dupa asta?

Astept comentarii de la cele scrise de mai jos(terapia cu injectarea cerebelului saptaminal pentru mentinerea sanatati psihice)

Primul meu experiment facut pe x(cu acordul persoanei)anestesie cerebrala.Ce am observat in Faimosul nostru experiment, dereglarea totala a functionarii mecanismelor psihice, modificarea treceri timpului(un timp mai lent, gen Matrix)

La investigatiile care le-am observat, modificarea ceasului biologic, autoreglarea ceasului biologic(adio pastile de dormit).
ADMINISTRAREA ANESTESIEI CEREBALE SE FACE ODATA PE SAPTAMINA!

Cu acest experiment se obtine rezultate foarte bune in vindecarea fobiei, anxietatii si de moment nu stiim de restul bolilor psihice.CEEA CE TREBUIE SA FACEM NOI!Sa imploram psihiatru sa incerce acest experiment si sa-l aplice in situatiile groaznice, sa le promitem ca o sa fim cuminti!(lipsa de frica)
0
14-05-2010, ora 20:11
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Unul dintre cele mai importante centre psihiatrice din tara este SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE PROF. DR. ALEXANDRU OBREGIA din Bucuresti, o adevarata industrie psihiatrica unde activeaza personalitati ale psihiatriei romanesti, Prof. DR.DAN PRELIPCEANU, m. pr. psihiatrie, dr. in st. med., expert in psihofarmacologie(Sectia clinica psihiatrie IX), Conferentiar DR RADU MIHAILESCU, m. pr. psihiatrie, dr. in st. med., supraspecializare psihofarmacologie si tratamentul toxicomaniilor(Sectia clinica psihiatrie XI).Mai multe detalii puteti gasi la un google search spital Obregia.
0
16-05-2010, ora 09:52
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Nu contest valoarea spitalului Obregia, dar tot intre betoane stai inchis, fara mari posibilitati de a respira aer curat...In contrapartida as recomanda Spitalul de Psihiatrie Nifon-Magura, Buzau si pe domnul dr.Adrian Ionescu, doctor in stiinte medicale.
0
20-05-2010, ora 15:31
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Filipppmariusss, despre ce este vorba mai in detaliu referitor la ce scriai mai sus despre ADMINISTRAREA ANESTESIEI CEREBALE, terapia cu injectarea cerebelului saptaminal pentru mentinerea sanatati psihice?Exista asa ceva?M-am gandit uneori daca exista proceduri de tratament prin interventia direct asupra creierului, dar nu prea am gasit aspecte despre asa ceva, si siguranta acestor abordari.
0
21-05-2010, ora 10:05
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Despre ce sa fie vorba?!Filip Marius sufera de schizofrenie, nu-i nimic jignitor, trebuie sa ia medicatia prescrisa, si n-o ia, iar in timpul asta prezinta simptomele specifice bolii(eu i-am recomandat internarea).Terapia de care vorbeste el nu este decat un delir si nu exista terapii invazive de acest gen(Doamne Fereste).V-am lamurit, domnule Blue83?Veti vedea in continuare alte fraze incongruente din partea lui Marius si imi exprim aici toata compasiunea pentru el.
0
21-05-2010, ora 14:37
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Revin cu amanunte pentru domnul Blue83, dar inainte imi distrage atentia schrizofenicul asta care indoapa neureleptice.
0
21-05-2010, ora 14:41
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Pentru Pulberedestele

NU pot spune ca nu stiu cum sa procedez cu tine dar stiu sa procedez cu altceva, Sincer recunosc ca nu sufar de schizofrenie, la mine e cu totul alta problema(?).

Se stie ca persoanele schizofrenice au un delir in compunere sau verbala, iar la mine nu gasesti nici un delir(e gandit pana in pronfuzime).

Revin sa continui.
0
21-05-2010, ora 14:43
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Cum se aplica injectarea cerebelului?e foarte complicate situatia cand trebuie sa ajungem la cerebel, se semneaza zona perfecta in ceafase introduce siringa ajungand in fosa posterioara a craniului, se introduce intre structura cerebelului, adica in mijloc, in muschi(are forma unui fluturas)

De preferat de natura medicala este preferat sa fie in spitalele de psihiatrie si nici decum alte locuri(in caz de o greseala).Eu va recomand sa apelati la personalul psihiatric si el va ajuta suficient.
Ma refer la cei ce apeleaza la mine, acest nu este un act legal, este un act ilegal conform legi, nu am dreptul acesta.

A doua sansa, dar daca nimeni nu va ajuta sau nu va aplica asta, va rog sa luati legatura cu mine si mai vorbim, apelam la lucruri negre-(modificat administrator)
0
21-05-2010, ora 21:06
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
ok, nu-i vorba de schizofrenie, de ce te consideri jignit?Poti sa-mi spui despre ce este vorba, ca frazele tale sunt cam incongruente, iar ce scrii contrazice si chiar omoara bunul simt medical.Marius, eu lucrez in domeniul medical si am vazut multe, dar ce spui tu nu exista, e doar in mintea ta.Daca cineva ar indrazni sa faca asa ceva, sigur ar urma puscaria, pentru ca e crima, Nu exista asa ceva.Si pana la urma ce diagnostic ai?Sa stii ca de luna asta nu o sa mai iau neuroleptice, si ca acum iau in doza foarte mica un neuroleptic, indicat in asociere cu antidepresive.Doar ca la tine e nevoie de multa munca sa te pui pe picioare, ajutat de medici si poate de un psiholog, in masura in care nu esti agresiv si colaborezi.Cu bine!
0
22-05-2010, ora 18:41
petronela-sonia
Nu este medic/terapeut
petronela-sonia
Recomand din experienta cu un membru al familie tratamentul cu Leponex, Rispolept COnsta de la 50 la 25 mg. medicul psihiatru, in functie de starea de sanatate a pacientului, stabileste dozele. ( ma refer la schizofrenie)Cit despre faptul ca Leponex produce cancer, slava domnului, nu sunt probleme de nici un fel, la urma urmei nu exista medicament fara efecte adverse.
Spitale nu cunosc, dar am auzit desprecel de la Magura Buzaului.
1
29-05-2010, ora 07:53
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Un alt nume de marca al psihiatriei nationale este domnul MIRCEA LAZARESCU, Profesor de psihiatrie la Universitatea de Medicină din Timişoara, primul preşedinte al Asociaţiei Române de Psihiatrie după Revoluţia din 1989, "marele bătrân" al psihiatriei române, şeful Clinicii de psihiatrie "Eduard Pamfil" Timişoara, , din 1983, seful Catedrei de Psihiatrie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara. Membru al Asociatiei Europene de Psihiatrie si al Comisiilor de Psihopatologie, Diagnostic, Nomenclatura si Clasificare ale Asociatiei Mondiale de Psihiatrie (WPA), a participat la infiintarea in Romania a mai multor societati in domeniul psihiatriei, al caror presedinte sau vicepresedinte a fost. De asemenea, este membru emerit al Academiei Romane de Stiinte Medicale. Pe plan national si international s-a afirmat mai ales in domeniul psihopatologiei, publicind lucrari de psihopatologie antropologica, clinica, fenomenologica si cognitiva.
0
30-05-2010, ora 18:47
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hello!
Iertaţi-mi intervenţia nesolicitată, nu m-am putut abţine :-)

Blue83, vă rog să nu fiţi receptiv faţă de "experimentul" d-nului Filip. De multe ori, prin diferite metodologii, d-nului Filip, am încercat să-i semnalez că are probleme foarte grave de sănătate, de la tulburări de gândire şi orientare în spaţiul şi timpul comunicării până la tulburări de comportament contextual şi chiar alimentar. Înţelege perfect dar continuă să abstractizeze incoerent şi să facă "experimente" pe dânsul sau pe alţii, cel puţin aşa susţine. Mai mult decât atât, pulberedestele, un user care deţine vaste cunoştinţe în diverse domenii, după cum bine aţi observat, a avut şi are în continuare dorinţa de a-l ajuta să-şi conştientizeze problema mentalo-psihică, literalmente vorbind. În adevăratul sens al cuvântului, bineînţeles, cel puţin până în acest moment, nu a avut sorţi de izbândă. De ce? Pentru că printr-o constanţă uluitoare, d-nul pulberedestele, adică un om care are doar scopuri pozitive în ceea ce-l priveşte pe d-nul Filip, a întâmpinat doar respingere din partea acestui domn. Puteţi observa şi dvs., nu, că doar aţi citit respingerea "ofensativă" postată în cadrul acestui topic?! :( Apropo de ofensă. D-nul pulberedestele nu este schizofrenic. Neurolepticele nu se administrează doar pentru afecţiuni psihotice, ci şi pentru unele tipuri de depresie, printre altele. Orice om, care a citit "ceva" literatură de specialitate, ştie că neurolepticele pot stabiliza rangul de sentimente/emoţii dezechilibrate de evoluţia tabloului clinic specific depresiei non-psihotice, de exemplu (acesta este doar unul dintre motivele includerii neurolepticelor în prescripţiile de acest tip). Deci...d-nule Filip, a fost foarte urât din partea dvs. Când un om recurge la ofense...mă rog, eu nu vă judec, pentru că şi eu am recurs mult timp la diverse ofense (în trecut), doar vă fac o observaţie menită să vă trezească din somnul...patologic :( Nu mi-o luaţi în nume de rău :)
Numai bine şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Mr. Nick

.
D-nule Blue83, vă rog să nu încercaţi să vă anesteziaţi cerebelul sau eu ştiu ce alt organ din cutia craniană. Totuşi...
Intervenţiile autorizate se fac cu aparatură specifică, prin intermediul unor incizii urmate de explorări, dacă se impune, chiar excizii şi, în final, în funcţie de natura intervenţiei şi de scopul realizării acesteia, ca şi ultimă etapă, se recurge la suturi şi terapie intensivă. În plus, din câte cunosc eu (eu nu le ştiu pe toate, deci, există riscul să greşesc), în realitate nu există o intervenţie chirurgicală care să manipuleze cerebelul în scopul tratării unor boli psihice. Să fim serioşi! În irealitate, din păcate, există multe astfel de "intervenţii".
Ignoraţi orice fel de practică necreditată şi urmaţi în continuare conduita medicală propusă de medicul dvs. curant. Dacă traversaţi perioade dificile, vă rog, cu credinţă, voinţă şi pacienţă, să mergeţi la o reevaluare a conduitei medicale. Nu vă ajustaţi/adaptaţi medicaţia din proprie iniţiativă; nici atât să nu o modificaţi sau discontinuaţi (pentru orice intervenţie aveţi nevoie de consilierea avizată a medicului care se ocupă de cazul dvs.).
Să fiţi binecuvântat!
Cu respect,
Mr. Nick

.
Pulberedestele, mult succes în tot ce întreprindeţi şi multă sănătate fizico-psiho-morală :)
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Mr. Nick



Numai bine, tuturor :-)
În speranţa că nu v-am deranjat, ci doar v-am ajutat, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
1
30-05-2010, ora 21:11
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Nicck ma pui cu nervi la pamint.

Chiar te rog nu interveni ca imi intorci toate pe dos si ce ai sa vezi?
Chiar azi ma-m uitat pe mailuri si uite ce vezi doamne?Scandal in serie(va rog nu imi lasati mesaje private pentru ca nu sunt doctor)Acum cum trec sau cum pot trece peste toate astea, aceste discutii cu "experimentul meu".

E cineva care sa ma critice?sa scrie aici va rog(la fel cum au facut cei doi indopati cu pastile, urmeaza Germont)ce vad astea doar negativul, dar eu o sa sustin proiectul meu chiar dac ar fi sa-mi dau viata pentru el, raspund pentru acest tip de Tratament imi asum toate riscurile, toate o sa fie bine, odata pe saptamina decat in fiecare zii cu pumnul de pastile.

Acest proiect a fost gandit de multe ori inainte de afi scris"Injectarea cerebelului"sa privim mai inainte aceei oamenii care sufera si intimplarile lor le sunt cosmare.Of, Nick ma refer la tine, ca nu fac scandal doar pentru o simpla ta parere, dar nu uita ca osa raspandesc informatiile peste tot in stoc publicitar, imi pierd timpul cu voi si cu tine cel ce sufer(eu sunt alatauri de tine).
0
30-05-2010, ora 21:17
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Blue83.

Tu la vrasta ta de 26 de ani si normal ca troti sa avem probleme psihice, sa-ti dau un exemplu, credinta sau dorinta de un creeator imaginar si rugaciunea(vorbind singur, crezand altceva, adica vorbesc cu dumnezeu).Aceasta afectiune psihice este raspindita peste 60 % din populatie, se observa aceste probleme psihice fiind netratate de moment si poate se agreveaza sau chiar ramin la un nivel egal toata viata.
0
30-05-2010, ora 21:24
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
O poezie pentru cei in suferinta"mi-a luat ceva timp"

Imbaiat intr-o cada cu miere de albine
Ca sa-mi sfintesc trupul si sufletul

Cum inainte mi-am curatat pacatul sau murdaria
Imbaiat intr-o cada de suc de lamaie

Legatura dintre suflet si fizic e asta
Curatirea cu apa a botezului

Iar murdaria ne da mincarime
Asa sunt visele neindeplinite


Am incercat sa fac o legatura intre pacat si curatire ce semnifica cu adevarat, o simpla parere de a mea ca e o mare EROARE in intelegerea unor lucruri sar putea spune SEcret Informatie.
0
30-05-2010, ora 21:34
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Nu zic ca nu ar fi importanta "Injectarea cerebelului", insa ce crezi despre "Statuia lui Dabija Voda"? - Cauta pe net!
Il gasesc un proiect genial, ti s-ar potrivi manusa.
-
In principiu in stuatia ta, trebuie sa ai incredere intr-un singur om, terapeutul tau. Caz particular ca nu trebuie sa ai incredere in @pulberedestele, mie mi-a furat zaharul din ceai. Deci fii precaut!
0
30-05-2010, ora 22:28
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Filip, scopul meu este să vă ajut, nu să vă pun cu nervii la pământ. Îmi cer iertare dacă v-am indispus, dar...eu nu vă critic, vă fac doar mici observaţii (mă critic doar pe mine, pentru că pe mine mă pot judeca; celorlalţi le acord circumstanţe atenuante şi mici sfaturi mai mult sau mai puţin pertinente).
Nu v-am lăsat niciun mesaj privat!!! Nu scriu mesaje private fără a primi aviz în prealabil.
Scandal în serie? Dvs. ştiţi foarte bine că, din cauza unor confuzii feminine, acea interacţiune din topicul "Bună dimineaţa...", din păcate, s-a soldat cu divergenţe nedorite de către mine. Nu sunt eu de vină că există oameni care fac acuzaţii fără dovezi concludento-sustenabile. Sunt eu de vină că am fost acuzat că sunt introiecţia unui alt user??? Eu nu am mai multe personalităţi şi, în concluzie, nu am mai multe conturi pe Romedic. În plus, eu nu văd unde este scandalul. Personal, am vorbit foarte frumos în cadrul acelei interacţiuni privite de dvs. ca fiind "scandal în serie", aşa că...scandalul este întreţinut de alţi useri, nu de mine. Eu sunt doar persoana acuzată :(
În ceea ce priveşte proiectul dvs., nu pot decât să spun că sunteţi liber. Eu nu am puterea să vă împiedic acţiunile nefavorabile sănătăţii dvs. Puteţi face orice, dar trebuie să conştientizaţi că o greşeală poate fi şi ireversibilă, deci...ATENŢIE! O singură greşeală vă poate costa viaţa. Nu vă supuneţi la factori pe care nu-i cunoaşteţi şi pe care nu-i puteţi controla suficient de mult pentru că, mai devreme sau mai târziu, veţi ajunge la faza regretelor foarte puţin reversibile. NU vă injectaţi, NU vă automedicaţi, NU vă...ştiţi dvs. ce anume.
Sufăr şi eu, aveţi dreptate. Din fericire, suferinţa mea nu este psihică (am un psihic extraordinar de bine consolidat, Slavă Domnului, chiar dacă, cu ani în urmă, am suferit de un sindrom depresiv-anxios, dezvoltat pe fondul unui stres postraumatic). Suferinţa fizică este doar rezultatul greşelilor din trecut, şi bineînţeles, rezultatul unei cereri. Eu singur mi-am cerut-o de la Dumnezeu. După cele 2 şocuri din anul 2005 (şoc anafilactic şi şoc clinic + 2 AVC-uri care, în mod normal, ar fi trebuit să mă omoare), atât de mult mi-a fost frică să nu înnebunesc din cauza daunelor neurologice încât, rugându-mă la Dumnezeu, singur i-am cerut suferinţa fizică în schimbul celei psihice, care, la acel moment, cel puţin pentru mine, era de o iminenţă inevitabilă.. Mi-a fost teamă să nu evolueze psihotrauma în ceva mai complicat; ceva ce m-ar fi putut transforma într-un bolnav psihic veritabil. Nu am vrut să accept acel risc, de aceea am făcut o făgăduinţă în faţa lui Dumnezeu. I-am promis că voi suporta orice afecţiune fizică, numai să-mi dăruiască un psihic de neclintit; un psihic foarte puternic, echilibrat şi elevat. Dumnezeu, ca de obicei, mi-a îndeplinit rugăciunea şi mi-a dăruit un psihic peste aşteptări; un psihic pe care-l folosesc şi-n folosul comunităţii umane în care activez. Ştiu că voi suferi fizic până la trecerea în inexistenţa materială, dar nu am de ales, pentru că am promis să suport orice suferinţă fizică. Prefer să sufăr fizic (suport orice durere cu ajutorul psihicului, indiferent de complexitate şi longevitate, iar cu ajutorul lui Dumnezeu, voi suporta tot până la final).
Vă mulţumesc pentru susţinere! Şi eu sunt alături de dvs. Dacă nu eram, apelam la ignoranţă totală.


Să fiţi binecuvântat, d-nule Filip!


P.S. - Unul dintre ultimele mesaje semnate de dvs., mi-a stimulat dorinţa de a vă împărtăşi nişte detalii în exclusivitate :-) Abia am oferit materie primă celor care vor cu tot dinadinsul să-mi denigreze şi cea mai mică urmă de pe forum :(
P.P.S. - D-nule Blue83, îmi cer iertare pentru mesajele care nu sunt în acord cu tema propusă de dvs. Vă mulţumesc pentru înţelegerea de care veţi da dovadă. Numai bine!
0
02-06-2010, ora 10:46
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Multumesc de aprecieri, Nick, ma bucur sa aud asta, in ciuda faptului ca eu sunt mai modest de felul meu si tind mai mult spre subapreciere.
Filip Marius, te rok, mergi la terapeutul tau si acorda-i deplina incredere, asa cum spune si Germont.
Germont, n-am inteles prea bine chestia cu zaharul din ceai, dar m-a amuzat un pic...
0
04-07-2010, ora 23:10
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Buna prieteni, vad ca nu s-au mai adaugat multe la acest subiect.Am gasit o lista cu spitale de psihiatrie din tara, pe care o voi adauga aici.

SPITALE DE PSIHIATRIE DIN ROMANIA

ARAD
Spitalul de Psihiatrie Mocrea

ARGES
Spitalul de Psihiatrie "Sf. Maria" Vedea

BIHOR
Spitalul Clinic de Neurologie şi Psihiatrie Oradea
Spitalul de Psihiatrie Nucet
Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei

BOTOSANI
Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga
Spitalul de Psihiatrie Botoşani

BRAILA
Spitalul de Psihiatrie "Sf. Pantelimon"

BRASOV
Spitalul de Psihiatrie şi Neurologie Braşov

BUCURESTI
Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia"
Spitalul de Psihiatrie Titan C. Gorgos

BUZAU
Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca

CALARASI
Spitalul de Psihiatrie Săpunari

CLUJ
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj Clinica Psihiatrie II
Spitalul Clinic de Adulti, Sectia Psihiatrie pentru Ergoterapie
Spitalul de Boli Psihice Cronice Borşa


DOLJ
Spitalul Clinic Neuropsihiatrie Craiova
Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

GALATI
Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" Galaţi

GIURGIU
Spitalul de Psihiatrie Vadu-Lat

HARGHITA
Spitalul de Psihiatrie Tulgheş

HUNEDOARA
Spitalul de Psihiatrie Zam

IASI
Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni - Grajduri
Spitalul Clinic de Psihiatrie "Socola" Iaşi

ILFOV
Spitalul de Psihiatrie Domniţa Bălaşa

MARAMURES
Spitalul de Boli Infecţioase Dermato - Venerologie şi Psihiatrie Baia - Mare
Spitalul de Psihiatrie Cavnic

NEAMT
Spitalul de Bolnavi Psihici Cronici - Gâdinţi

OLT
Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu-Greci
Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

PRAHOVA
Spitalul de Psihiatrie Voila Câmpina

SIBIU
Spitalul de Psihiatrie "Dr. Gh. Preda" Sibiu

SUCEAVA
Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc
Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret

TELEORMAN
Spitalul de Psihiatrie Cronici Balaci
Spitalul de Psihiatrie Poroschia

TIMIS
Spitalul de Psihiatrie Gătaia
Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel

VALCEA
Spitalul de Psihiatrie Drăgoieşti

VASLUI
Spitalul de Psihiatrie Murgeni

VRANCEA
Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni
Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Ştei
Sanatoriul de Nevroze Predeal
Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca


Potrivit unui studiu statistic realizat in 2004, in Romania exista 38 de spitale de neurologie si psihiatrie cu 11.904 paturi.

Arad: Spitalul de Psihiatrie (cronici) Mocrea (115 paturi); Spitalul de Psihiatrie Capalnas (85 paturi);

Arges: Spitalul de Psihiatrie "Sf. Maria" Vedea (211 paturi);

Bihor: Spitalul Clinic de Neurologie si Psihiatrie Oradea (403 paturi); Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta-Stei (247 paturi); Spitalul de Psihiatrie Nucet (226 paturi);

Botosani: Spitalul de Psihiatrie Botosani (375 paturi); Spitalul de Psihiatrie (cronici) Podriga (80 paturi);

Brasov: Spitalul de Psihiatrie Brasov (705 paturi);

Braila: Spitalul de Psihiatrie "Sf. Pantelimon"- Braila (425 paturi);

Buzau: Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca (670 paturi );

Calarasi: Spitalul de Psihiatrie - Sapunari (175 paturi);

Cluj: Spitalul de Boli Psihice Cronice - Borsa (215 paturi);

Dolj: Spitalul Clinic de Neurologie si Psihiatrie Craiova (395 paturi); Spitalul de Psihiatrie - Poiana Mare (500 paturi);

Galati: Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" Galati (245 paturi);

Giurgiu: Spitalul de Psihiatrie Vadu-Lat (70 paturi);

Harghita: Spitalul de Psihiatrie Tulghes (390 paturi);

Hunedoara: Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta - Zam (385 paturi);

Iasi: Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola - Iasi (870 paturi); Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Padureni-Grajduri (220 paturi);

Ilfov: Spitalul de Psihiatrie "Domnita Balasa"- Balaceanca (341 paturi);

Maramures: Spitalul de Psihiatrie Cavnic (130 paturi);

Neamt: Spitalul pentru Bolnavi Psihici Cronici-Gadinti (120 paturi);

Olt: Spitalul de Psihiatrie (cronici) Schitu Greci (160 paturi);

Prahova: Spitalul de Psihiatrie Voila, Campina (565 paturi);

Sibiu: Spitalul de Psihiatrie "Dr. G. Preda", Sibiu (545 paturi);

Suceava: Spitalul de Psihiatrie Campulung Moldovenesc (80 paturi); Spitalul de Psihiatrie (cronici) Siret (210 paturi);

Teleorman: Spitalul de Psihiatrie Poroschia (185 paturi); Spitalul de psihiatrie cronici Kalinderu Balaci (110 paturi);

Timis: Spitalul de Psihiatrie Gataia (450 paturi); Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta -Jebel (405 paturi);

Vaslui: Spitalul de Psihiatrie Murgeni (146 paturi);

Valcea: Spitalul de Psihiatrie Dragoesti (130 paturi);

Municipiul Bucuresti: Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Alexandru Obregia" (1.225 paturi); Centrul de Evaluare si Tratament a Toxicodependentelor pentru Tineri "Sf. Stelian" (45 paturi); Spitalul de Psihiatrie Titan - "Dr. Constantin Gorgos" (50 paturi).
0
04-07-2010, ora 23:40
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Blue

Baiete ce tratament urmezi sa stiu cum sa-mi te adresez, Ti-ai dat silinta si efortul sa scrii atatea spitale, mai degraba fiecare merge la spitalul din orasul lui.
1
05-07-2010, ora 00:02
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Nu chiar toata lumea merge la spitalul din orasul lui, nu-i tot una sa te internezi intr-un spital oarecare sau intr-o clinica consacrata.Nu-i tot una sa-ti faca schema de tratament un medic specialist oarecare, sau un medic primar cu multa experienta, cu zeci de ani de sectii in spate, care lucreaza si in cercetare.si a carui valoare se remarca prin multumirea pacientilor tratati de acesta.
Si la ce te-ai referit cand ai intrebat ce tratament urmez?
0
05-07-2010, ora 23:37
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Cand am intrebat de tratament"ma refeream la poza ta "esti baiat tinar, frumos, solid, dar dat viitoare schimbati poza.
1
06-07-2010, ora 01:02
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Nu schimb poza, e cea mai buna forma a vietii mele, vreau sa ajung din nou la ea iar, si ma motiveaza.Nu e usor pentru un depresiv sa ajungi iar asa, dar se poate, mai ales ca am multa experienta in acest domeniu.
0
06-07-2010, ora 12:38
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Am uitat sa adaug Sanatoriul de nevroze Predeal, cu coplata, e adevarat, dar cu conditii mai mult decat decente.Cred ca totusi adresabilitatea e mai mare, si pot merge acolo si depresivi si alte categorii...Peisajul e superb si aerul e bun.
Adaugă un comentariu / răspuns
55 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul