Recomandare sanatoriu/spital/clinica internare pacient cu tulburare bipolara | Forumul Medical ROmedic

Recomandare sanatoriu/spital/clinica internare pacient cu tulburare bipolara

09-07-2020
DanVad
Nu este medic/terapeut
DanVad
Buna ziua,
Am nevoie de o recomandare de sanatoriu/spital/clinica pentru internarea unui pacient tanar cu tuburare bipolara.
De preferat in zona Moldovei sau in apropiere, dar nu neaparat. Am gasit Sanatoriul Nevroze din Predeal, dar as mai vrea alternative similare. Mai exista altceva in afara de acesta? ce imi puteti recomanda?
Va multumesc frumos.
3 comentarii
2
11-07-2020, ora 16:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vorbiți cu un medic de la SPITALUL CLINIC DE PSIHIATRIE SOCOLA, poate vă îndrumă dumnealui, pentru că se pare că nu aveți un sanatoriu în zonă, ci numai clinici de psihiatrie.
1
14-07-2020, ora 10:35
epona
Nu este medic/terapeut
epona
Singurul Sanatoriu pentru acest tip de afectiuni este Sanatoriul Predeal. Nu primesc persoane decompensate, deoarece nu e ca in spital cu paza si limitarea unor drepturi pentru a proteja pacientul. Pacientul trebuie sa inteleaga si sa respecte regulile. Regimul este deschis de la 6 dimineata pana la 10 seara cand se inchide usa. E cel mai placut loc de acest tip deoarece sunt multe activitati la care se poate participa, daca doreste pacientul. De la psihoterapie de grup, seri dansante, fizioterapie contra cost, sport, drumetii cu profesorul de sport.Acum este centru Covid pentru cadrele medicale din judetul Brasov. Avand in vedere situatia cu virusul s-ar putea ca multe dintre activitati, atunci cand se va deschide pentru public, sa dispara. Conditiile sunt foarte bune, se plateste regimul hotelier si trebuie asigurare. Daca pacientul avea certificat de incadrare in grad de handicap nu se platea regimul hotelier. Acum multi ani, singura am aflat de acet tip de sanatoriu si am fost surprinsa ca multi medici nu ofereau informatii despre el. Aici chiar nu se simte in nici un fel ca sunt restranse anumite drepturi cu conditia ca cel internat sa fie echilibrat. La prima abatere, pacientul este externat.
1
15-07-2020, ora 12:07
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Spitalul Campulung Moldovenesc psihitrie, daca nu.. in Bucuresti am auzit ca ar fi mai bine, Suceava nu si nici Socola nu as merge.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul