celulita, intrebare/recomadari

14-03-2010
cesiu
Nu este medic/terapeut
cesiu
buna ziua, as dori sa'mi cumpar o crema anticelulitica, puteti sa-mi recomandati ceva, care ati folosit voi si chiar a dat rezultate ? astept raspunsuri, multumesc.sa'mi ziceti si pretul va rog.
4 comentarii
0
26-04-2010, ora 11:09
raalluu
Nu este medic/terapeut
raalluu
De cat sa dai banii pe creme cu calitate indoielnica, mai bine apuca-te de sport. De jogging mai ales., caci are efect.
0
10-05-2010, ora 23:51
marinashu
Nu este medic/terapeut
marinashu
deacord raalluu, nu am folosit creme anticelulitice, cel mai bun remediu e sportul, nu numai ca te scapa de celulita, dar o multime de alte beneficii. Poti incerca masajul cu vaacum, face minuni.
0
17-07-2010, ora 13:51
ionitapetreadrian
Nu este medic/terapeut
ionitapetreadrian
Miscarea cat si dieta potrivita. Poti adauga si sedinte de masaj, cat despre folosirea aparatelor impotriva acetei afectiuni, nu pot sa ma declar pentru. Eu folosesc masajul anticelulitic, inainte un drenaj limfatic, si mai alternez si sedinte de reflexoterapie. La pacientele care se tin de dieta si sport, se vede o imbunatatire mult mai rapida, fiind apoi suficienta doar o sedinta de anticelulitic pe saptamana pentru mentinerea la acel nivel al celulitei. Definitv de celulita nu se poate scapa, dar se poate reduce nivelul ei la unul destul de scazut pentru a-ti mai face griji din cauza lui. In procente as putea spune ca alimentatia capata 40 la suta, miscarea 30 iar masajul si drenajul si reflexoterapia la un loc, 30 la suta. Succes in lupta contra problemelor legate de sanatate si multa miscare!
0
04-08-2010, ora 15:28
denden21
Nu este medic/terapeut
denden21
incearca crema de la elmiplant, din gama celulight,. cu piper si guarana. au si gel pentru masaj anticelulitic, care mi se pare putin mai bun. crema este f groasa si se-ntinde greu. te masezi bine (acum tu alegi daca vrei crema sau gelul) si o sa vezi ca da rezultate. piele o sa se inroseasca putin, pentru ca actioneaza piperul, care are rol de a incalzi locul respectiv si practic de a te face sa si pierzi putin in cm.le folosesc si eu si in 2 saptamani de aplicat zilnic, de 2 ori/zi pot sa spun ca se vede o diferenta enorma. stiu ca ai zis ca nu vrei sa folosesti creme..dar nu te afecteaza cu nimic. poti sa incerci cu asta. nu este nici scumpa. eu am dat pe gel 16.5 lei
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre celulită pe care e foarte posibil să le crezi
  • Există șanse să scapi de celulită?
  • Cum combatem celulita - ce funcționează și ce nu
  •