Centrul de tratament HBO Constanta

23-02-2010
svejk
Nu este medic/terapeut
svejk
Va salut cu respect. Ma numesc Valentin P. si in urma cu 8 luni am suferit un accdent rutier in care mi-am fracturat tibia, peroneul, femurul la piciorul stang, cate-va coaste, mandibula si humerusul drept. Coastele, femurul, humerusul si mandibula se consolideaza destul de bine. Problema este la tibie. In urma cu o saptamana am fost la un control si am descoperit ca osul tibiei s-a consolitat gresit(stramb spre interior). Am discutat cu mai multi medici si singura solutie este scoaterea tijelor din tibie(am doua tije elastice, ender), sectionarea tibiei si peroneului, repozitionarea osului si reintroducerea unei tije in os.

Sunt sonstient de faptul ca dupa aceasta interventie, osului o sa ii trebuiasca si mai mult timp pentru consolidare. Lucrez in sistemul militar si am nevoie de o recuperare cat mai rapida si eficienta.
Centrul de tratament de la Constanta HBO ramane singura solutie ca eu sa imi recapat viata de dinainte de accident.

Daca se poate va rog ajutati-ma cu mai multe informatii.
-Care este costul unui tratament pentru consolidarea fracturilor de oase?
-Cum se ajunge acolo, eu fiind din Cluj-N?
-CAS-ul acopera cheltuielile, ori acest centru este unul privat si in consecinta cheltuielile de spitalizare se achita din buzunarul pacientului?
-Este nevoie de tratament imediat dupa operatie sau se poate si dupa o luna-doua de la interventia chirurgicala (mie imi va fi foarte greu sa ma deplasez).
-Cam cat dureaza un astfel de tratament?

Eu va multumesc din tot sufeltul pentru orice fel de ajutor pe care o sa mi-l aduceti.

Cu tot respectul, Valentin P.
1 comentarii
0
27-02-2010, ora 10:02
svejk
Nu este medic/terapeut
svejk
up
Adaugă un comentariu / răspuns

23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul