Cer parerea tuturor.

16-09-2011
alelucian
Nu este medic/terapeut
alelucian
Buna am 28 de ani ma numesc alex sunt impreuna cu cineva de 8 ani...am niste nelamuriri pe tema cuplului adica..sa incep cu inceputul si as dori sa mi se raspunda direct pt ca nu sunt o persoana foarte scolita.

Dupa cum spuneam mai sus sunt cu cineva de 8 ani povestea fiind urmatoarea dupa un timp(4-5 ani) cu aceasta persoana am inceput sa am fantezii cu prietena ei avand des ocazia sa stau in aceeasi incapere cu ele 2 si prietena ei fiind o persoana mai exibitionista de fel, dupa ceva timp am incercat sa discut acest lucru cu prietena mea sa ii explic fantezia mea...nu ma criticat ba chiar zicandumi(stii ca nu o poti avea dar daca vrei eu tio filmez ) a fost frumos ne simteam bine amdoi in pat.dupa ceva timp nu a mai fost ca la inceput incercand sa nu mai fiie cum era (prietena).
Acum 6 luni am avut din nou o discutie cu ea din aceea discutie ea imi povestea ca si ea are fantezii ca fiecare si mia spus fantezia ei spunandumi detaliat chiar totul. Fac o paranteza aici(VA ROG SA NU FIU CRITICAT SAU JUDECAT DOAR SPUNETIMI DACA E NORMAL SA FIE ASA CEVA IN CUPLU)
Deci cum spuneam povestindu-mi totul bineinteles ca ma facut curios si pe mine propunandui sa isi indeplineasca fantezia cu mine adica ea avand fantezia sa se culce cu un barbat mare cu muschi eu zicandui ca si eu as fii de acord sa gasim pe cineva si sa o facem in 3...ea zicandumi ca nu ar putea face acest lucru ca ii ese sau iar fii rusine...dupa tot ce v-am povestit spunetimi va rog ce concluzie sa trag sincer eu as dori acest lucru sa caut eu pe cineva sau ce sa fac..
2 comentarii
0
16-09-2011, ora 20:33
alelucian
Nu este medic/terapeut
alelucian
Mai adaug ca prietena mea in tot acest timp de cand suntem impreuna a facut multe lucruri de genul stiind ca imi place ceva in pat mia facut pe plac dar dupa un timp nu mai era aceea persoana si vorbind cu ea imi zicea ca ceea ce facea facea ca mie imi place si ca ei nu(dar reciproc vorbind intr-un act sexual ea era prima care avea orgasm)deci trag concluzia ca si eii ii placeau aceste lucruri. Ceea ce nu inteleg de ce acum nu mai este ca innainte..dar in acelasi timp daca deschid subiecte gen explicate mai sus ea este prima care are orgasm. Nu inteleg de ce nu vrea sa si le indeplineasca si ramane numai la ideea ca e fantezie.

Nu stiu daca am fost inteles dar daca nu ati inteles ceva intrebatima.. Va multumesc de intelegere!
0
17-09-2011, ora 02:49
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ceva îmi spune că sunteţi pe cale de a face o prostie. Fanteziile de tipul acesta este bine să rămână fantezii şi atât.
Adaugă un comentariu / răspuns