Cer prea mult?

17-04-2012
didi_yo
Nu este medic/terapeut
didi_yo
Buna.Am ajuns sa nu imi gasesc linistea din cauza unei probleme.Vreau, va rog sa va dati cu parerea.Problema mea, e una de cuplu.Sunt cu el de aproape 3 ani, amandoi avem un trecut in spate(foste relatii) Nu mi-a placut, nu l-am vrut, am acceptat o intalnire, si inca una si inca una si parca nu mai era asa cum am crezut, incet incet am ajuns sa il iubesc, am ajuns sa avem o relatie, sa ne vedem tot mai des, sa ne petrecem zilele si noptile impreuna, sa ne sprijinim unul pe celalalt.Au trecut anii si relatia e la fel, in sensul ca nu e nimic concret, nimic serios.Spune ca nu ma iubeste dar ca tine la mine, ca va fi bine, sa astept, azi vrea sa ne mutam impreuna, maine nu mai vrea.nu intelege ca am nevoie de maimult, am nevoie de siguranta sa ma simt iubita.Se poarta frumos cu mine in general dar e inchis in el, nu stiu ce gandeste ce simte.Ma doare ca ma simt respinsa si nu stiu daca e vina mea. Sunt eu nerabdatoare?vreau prea mult ? il iubesc vreau o familie cu el, dar sa simta si el asa.Ma macina gandul sa renunt, ma simt vinovata pt ca sunt irascibila cu el din cauza ca nu mai am rabdare, vreau sa faca ceva.Apoi sunt perioade superbe ne intelegem, devine mai apropiat, apoi fuge iarasi.Sunt depresiva ca nu ma simt dorita.Am stari de plans, insomnii, mamanc mult, mananc putin.Am 30 ani si nu ma simt implinita.Vreau un copil in viitor in 1-3 ani si nu vreau sa imi treaca viata asteptand, dar il iubesc.
6 comentarii
0
17-04-2012, ora 12:17
ionelasand
Nu este medic/terapeut
ionelasand
Incercati sa comunicati mai mult, asta este solutia problemelor in cuplu, eu asta cred. Am participat la munte workshop-uri de comunicare si autocunoastere si pana la urma este vorba despre noi. Am descoperit un eveniment interesant pe 25 aprilie http://www.inteligenta-relationala.ro/evenimente/grup-de-dezvoltare-personala-inteligenta-relationala-6-sedinte-, sustinut de psihologul Radu-Nicolae Cocea. De conceptul de inteligenta emotionala nu stiu prea multe dar sper sa aflu aici.
0
17-04-2012, ora 20:44
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Trebuie sa purtati o discutie serioasa cu privire la ce vrea fiecare in viitor de la relatia voastra si luata o decizie in final. Faptul ca el iti spune ca nu te iubeste imi este foarte clar insa. Tu ti-ai petrece viata cu cineva la care tii insa nu iubesti?
0
19-04-2012, ora 16:29
Clariss
Nu este medic/terapeut
Clariss
Buna Didi,
Intr-adevar o situatie total neplacuta mai ales ca tu stii ce iti doresti, te-ai schimbat, vezi lucrurile astfel... iar el a ramas in acelasi punct. Cred cu tarie ca te iubesti, tine la tine cu adevarat insa din lipsa de maturitate nu poate schimba situatia actuala. Sau poate o instabilitate financiara? Dar pentru a scapa de dubii, pentru a va analiza relatie cu atentie, din toate unghiurile de vedere iti recomand sa consulti un psiholog. Daca nu ai timpul necesar pentru a merge la cabinet poti beneficia de expertiza unui psiholog prin topexperti.ro - platforma de consiliere psihologica online. In urma fiecarei discutii cu un psiholog, pacientii isi lasa pararea despre acesta... astfel iti va fi usor sa alegi unul.
Imi pare rau ca nu iti ofer un raspuns concret, un sfat, un ajutor,... dar nu ma consider in masura si apoi in vreau sa iei o decizie fiind influentata de mesajele primite de forum (adica de nimeni). Multa liniste si reusita. Hristos a Inviat!
0
20-04-2012, ora 11:04
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din câte înţeleg, sunteţi necăjită că el nu vrea să se mute cu dv. Să fiţi ca o familie. Vedeţi, dv aţi inversat un pic lucrurile: ordinea recomandată dintotdeauna a fost şi este: mai întâi căsătorie, pe urmă mutat împreună şi legătură matrimonială.
Acuma, să privim problema din punctul lui de vedere: el de ce s-ar muta cu dv ? Care ar fi motivaţia lui ? Lui îi este bine aşa: are tot ce vrea.
0
20-04-2012, ora 11:45
didi_yo
Nu este medic/terapeut
didi_yo
Da, eu vreau sa inaintam in relatie.Eu Simt ca vreau mai mult, vreau ca avem un viitor comun.La asta nu m-am gandit, aveti dreptate domnule Dragomir.Ere totul.Eu am gandito gresit.ma intrebam daca are totul de la mine, de ce sa nu vrea mai mult, dar da proiblema e de ce sa vrea mai mult daca se poate si asa.imi ridica semne mari de intrebare faptu ca nu isi exprima sentimentele, nu ma iubeste, dar nici nu vrea sa renuntam la ce este.Ii e frica sa se implice? Mise pareca e cu frana trasa tot timpul.Incep sa numai am rabdare si e probabil si varsta, imi doresc familie, copil, nu acum, in cativa ani.Simt ca vreau asta cu el.Nu stiu daca se merita sa am rabdare, nu stiu daca va fi vreodata ce imi doresc eu.Sunt nesigura pe relatia asta.Multumesc pentru raspunsuri.cat despre consiliere psihologica.. mi-am datseama ca nu are rost sa ma consum, pana nu aflu exact ce isi doreste el de la mine si relatie..problema este cum aflu pt ca este o persoana inchisa si scot cu clestele discutii despre sentimente, viitor de la el.
0
20-04-2012, ora 13:07
Nicusa
Nu este medic/terapeut
Nicusa
Am trecut prin situatia dumneavoastra..ne-am intilnit 5 ani..am treit 2 ani impreuna, , , , si la un moment dat ambii neam dat seama ca ne-am saturat unul de altul.si ca noi ne simteam bine in pat, , , dar nu ne iubeam era deprindere, , , in final ne-am despartit..dar totusi ne intilnim..si astfel suntem fericiti.sa concretizez...parerea mea e ca el se simte bine cu dmv, , dar familie nu vrea cu tine.atunci cind ti-a zis ca nu te iubeste..de atunci trebuiea sa va dispartiti...posibil prea mult il iubiti..si nu vreti sa ii permiteti sa plece din viatza dumneavoastra.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul