ceva foarte ciudat

18-03-2009
karina0722
Nu este medic/terapeut
karina0722
buna ziua, vreau sa va spun ca de 5 luni de zile imi este rau si nu stiu ce am sau ce analize trebuie sa fac.am senzatia de sufocare, simt ca-mi arde timpanul si pielea gatului (la exterior sub maxilar). sunt momente in care arsurile sunt foare puternice dar si momente in care sunt destul de lejere.mentionez ca am facut analize la sange, laringoscopie, ecografie(am facut2 pt tiroida), am consultat 3 orl -isti si totul e ok dar eu ma simt groaznic.mi-au dat pastile cu pumnu...daca stau afara ma simt mult mai bine, cu cat e mai cald cu atat senzatia de arsura creste in intensitate...pe zii ce trece sunt tot mai stresata... e groaznic sa nu stii ce ai..mai ales ca eu intr-o saptamana trebuie sa plec. va rog sa mi ziceti ce analize sa mai fac ??? sau ce sa iau.. la cine sa apelez pt a afla diagnosticul..
3 comentarii
0
18-03-2009, ora 08:16
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Buna ziua!
senzatiile de la piele.. tin de vascularizatie( vasele sangvine ) si d einervatia.. care vine de la Coloana cervicala !
Parerea mea este ca problema vine de la sistemul Neuro-vegetativ... el este acela care normalizeaza tonusul vascular si poate provoca vazodilatatie cu senzatii de caldura si arsura.
din pacate medicina Alopata.. nu are remedii pentru asa ceva..
Va recomand sa consultati un Homeopat sau un Reflexoterapeut!
0
20-03-2009, ora 00:17
karina0722
Nu este medic/terapeut
karina0722
domnul doctor se pot asocia simptome (din 1ul comentariu) cu ATM bilateral ??? (ce pastile as putea sa iau ) cateodata am o senzata ca ma doare maxilarul sau foarte rar simt o durere la dinti ca si cum as avea nevralgie... am senzatia ca imi curg urechile (cand fumez foarte mult )... cu cat fumez mai mult cu atata durerile sunt mai puternice. daca nu fumez 2, 3 zile simt doat urechile infundate (mai ales urechea dreapta), am libmba foarte incarcata.sunt foarte, foarte fricoasa, ma stresez foarte mult, dorm maxim 4, 5 ore pe zii... se poate sa fie de la masele ?? am 2 inbracate cu gauden (ca din portelan le sparg repede). pe partea stanga tehnicianul mi-a gresit masura (a facut o cam mare...) si cum nu mai aveam timp sa astept sa o refaca am acceptat maseaua asa(acum 1 an ). analizele pe care le am facut pana acu sunt :exudat farngian=ok, hematologie {( limfocite42, 02 max era 40, 00;neutrofile2, 14minera2.5;bazofile 0, 01min era 0, 0, hemoglobina eritrcitara medie 27, 04 min e 27.00, l analiza sanangelui aici au fost putine pr )}, aslo=ok, t3, t4, tsh=ok, fosfaza alcalina=ok, ca, mg, fe=ok. ce se poate vedea daca fac un cliseu ??eu marti pe 24 03 plec din tara...
0
20-03-2009, ora 07:12
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Da se pot asocia unele simptome cu ATM.. + stres+ o afectiune gastrica+ fumatul.
Citeste aici despre ATM..(http://www.dentistul.net/content/view/668/58/.(Cefalea de tensiune poate fi o tulburare a ATM.)
In rest.. trebue sa te uiti bine in oglinda si sa te intrebi.. ce vrei de la tine? si cum poti schimba modul de viata si de alimentatie!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Riscul de sufocare la bebeluș (asfixia)
  • „Mă simt rău” - cele mai frecvente motive
  • Senzație de sufocare - ce ar putea fi
  • Starea de rău
  • Stare de rău, oboseală și lipsă de energie
  •