Chlamydia pneumoniae

08-04-2010
camic
Nu este medic/terapeut
camic
Buna ziua, am nevoie de ajutor. Mama mea sufera de chlamydia pneumoniae de mai multe luni deja. Simptomele au inceput sa apara in august 2009 si inca persista. Cele mai rele au fost febra, durerile acute si persistente (de sale, de picior - edem foarte pronuntat si brusc, de gat - torticolis), transpiratiile nocturne si anemia. A fost pe la mai multi medici, iar bacteria a fost descoperita doar in decembrie 2009. Singurul tratament prescris a fost cel cu tetraciclina pentru 14 zile, dar se pare ca nu a fost suficient, deoarece VSH-ul continua sa fie foarte marit (56) si mama se simte foarte slabita si obosita si o tot supara diverse dureri in reprize. Din ce-am citit pe alte site-uri (mai ales straine) care trateaza subiectul acestei boli, se sugereaza o schema de tratament cu antibiotice pe o durata extinsa, de luni sau chiar ani de zile!!! Dar ce se intampla oare cu ficatul daca iei un tratament cu antibiotice cateva luni? Stiu ca exista hepatoprotectoare, dar totusi... Spuneti-mi va rog, a mai suferit cineva de aceasta boala? Cum v-ati tratat si cum va simtiti acum? Ati scapat de aceasta bacterie despre care se pare ca nu se stiu foarte multe lucruri? Sau cel putin medicii care-au tratat-o asa mi-au dat impresia, ca sunt depasiti de situatie. Va rog sa ma ajutati! Multumesc!
3 comentarii
0
09-04-2010, ora 13:02
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atata vreme cu mergeti cu masina stricata la gradinar loc sa mergeti cu ea la un mecani auto sunt putine sanse ca sa v-o repare. In cazul de mai sus este cam la fel. Daca vreti ca cineva sa-i ajute mamei trebuie sa gasiti mai intai pe cineva care se pricepe la mecansimul numit om si la cauzele adevarate ale bolii, la tratatrea bolii cu remedii cu adevarat vindecatoare. Aceasta nu este din pacate medicina clasica si atat vreme cat apelati la ea nu o sa va poata ajuta nimeni.
Dupa cum v-at dat seama si singura tratamententele cu antibiotice:
- se face de prisos
- dauneza organsimului
- microbii nu se sperie de ele, ci mai degraba au devenit si rezistenti. Acei microbi nu au avut indreazneala
sa devina rezistenti la nici un remediu homeopat sau naturist, ceea ce arata ca chestia cu rezistenta este o minciun, caci plantele nu s-au schimbat. Adevarul este ca antibioticele nu au avut niciodata un efect vindecator ci omoara la intamplare tot ce intalnesc in cale, fie bacterii necesare si indispensabile pt. viata fie patogeni.
In cazul de mai sus si ca si la orice alta boala microbul nu este cauza bolii si este urmarea ei.
Cand intr-o apa curgatoare sau un lac nu mai exista miscare sua se pun anumite toxine inauntrau atuncu apar de la sine tot felul de bacterii. Daca pui chimicale in apa sa le omori faci treaba si mi grava.
Asa este si la om. De aceea medicina nu poate vindeca nimic sau mai nimic si cand se vindeca ceva acel lucru este de la autovidnecare si nu della medicamentele date.

Daca vreti sa va vindecati deci trebuie sa paratiti cale acara va duce la pierzanie si sa apelati la
- remedii naturiste de la un fitoreraput bun
- remedii homeopate si la un medic homeopat bun. Homeopatia este mai puternica, mai efectiva si mai sttintifica decat fitoterapia, insa trebuie sa dati si de un homeopat bun care face homeopatia clasica, adevarata si nu de un medic alopat de care aplica homeopatia pe langa alopate.
Cu metodele si stiinta potrivita se poate vindeca usor afectiunea mamei, insa cu ce faceti acum o distrugeti doar de prisos. Este timpul sa va treziti la realitate.
0
14-12-2015, ora 23:20
AdrianTanase
Nu este medic/terapeut
AdrianTanase
Dl.Camic, nu stiu exact daca ati rezolvat sau nu problema dvs.
Este vorba de o afectiune cronica, care pe termen lung are efecte grave.
Din pacate la noi in tara eu nu am gasit un medic care sa fi studiat in detaliu aceasta afectuine (am fost la profesori, medici primari etc.) care au tratat superficial aceasta boala.

O abordare mult mai profesionala am gasit pe acest site, pe care va recomand sa-l parcurgeti in totalitate.
http://www.cpnhelp.org/treatment_protocols
Din pacate un tratament conform recomandarilor este extrem de complicat, chiar si eu vreau sa ma adresez unui medic specialist cu aceste informatii, in speranta ca poate studia informatiile si sa reevalueze abordarea unnui tratament eficient.

Si mai este un aspect important, aceasta afectiune trebuie sa fie confirmata fara nici un dubiu, inainte de orice tratament (teste anticorpi si PCR)
0
19-04-2016, ora 12:45
nicola123
Nu este medic/terapeut
nicola123
hai sa ridicam topicul caci chiar daca este o afectiune rara, uitati ca si eu am.si ma tem ca este cronic.

Scarface, recomanzi un homeopat ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.