Cicatrici lasate de cosuri
Buna ziua, am avut si eu cosuri pe fata, asa mari, si le-am stors(mare greseala), acuma dupa cativa ani, nu mi-am mai aparut, dar am ramas cu niste cicatrici(gropite mici) lasate de cosuri, am si tenul gras, lucios, exista cumva ceva creme sa imi dispara gropitzele? Daca ma uit acasa in oglinda sincer nici nu le observ, le observ afara cand ma uit in geamul unei masini de exemplu, si se vede asa oribil, dar acasa deabia le observ, deci nus foarte mari. Am incercat si sa merg la solar, am zis ca le mai maschez unpic, am reusit, dar tot nu ma simt bine cu ele pe fata, asa ca daca poate cineva sa imi recomande ceva, Va multumesc mult.
2 comentarii
0
28-11-2010, ora 20:40
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara!
Sugestie: Folosiţi CICATRIX, în concordanţă cu instrucţiunile menţionate în prospectul însoţitor.----------*
_
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Nick
(*modificat de administrator)
Sugestie: Folosiţi CICATRIX, în concordanţă cu instrucţiunile menţionate în prospectul însoţitor.----------*
_
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Nick
(*modificat de administrator)
Te inteleg perfect! Si eu am avut niste urme mai mari, acum se mai observa dar mai putin. Eu am folosit vreo 6 luni in fiecare zi un unguent de la plafar cu musetel, sunatoare, tataneasa si galbenele si sunt foarte multumita. Unguentul e cam unsuros si sa ai grija sa nu patezi ceva. Costa numai 6 lei un tub. Daca vrei sa scapi de cicatrici sa folosesti ceva pe baza de plante, sunt mai bune. Eu am luptat 15 ani ca sa scap de acnee si de cosuri si am folosit tot ce era posibil si imposibil...un adevarat chin, dar am scapat datorita plantelor. SANATATE
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut