Ciclu dereglat

Buna seara!acum un an am luat pastila de a doua zi si anume Escapelle iar de atunci ciclul meu s-a dereglat si totodata reglat, mai precis o luna imi vine mai repede cu 2 zile iar o luna mai tarziu cu 2 zile, este oare vorba de vreo problema?Si luna aceasta eu si prietenul meu am avut parte de foarte putin act sexual neprotejat dar nu a ejaculat in mine, a fost vorba doar de cateva secunde iar astazi menstruatia mi-a venit foarte putin.Despre ce ar putea fi vorba?
1 comentarii

Buna ziua,
se poate ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual barbatul elimina lichid seminal care contine spermatozoizi. Nimeni nu va poate spune pe internet din descrierea dvs daca sunteti sau nu insarcinata. Pentru a exclude aceasta posibilitate va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange, BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
se poate ramane insarcinata chiar daca ejacularea nu are loc in interiorul vaginului deoarece in timpul actului sexual barbatul elimina lichid seminal care contine spermatozoizi. Nimeni nu va poate spune pe internet din descrierea dvs daca sunteti sau nu insarcinata. Pentru a exclude aceasta posibilitate va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange, BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22am luat pilula de a doua zi fara motiv...
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 0e indicat sa iau pastila de a doua zi?
- 1Pastila de a 2a zi - efecte asupra unei viitoare sarcini
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 2pilula de a doua zi salvare sau oroare ? va rog sa ma ajutati
- 2mentruatia mai mult decat de obicei
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 1Escapelle
- 0Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
- 2Postinor
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 0Escapelle
- 1Pot ramane insarcinata?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: